ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ποια δημοσιογράφος ήταν (για τον Χατζηνικολάου) «ραδιοφωνική αποκάλυψη»

Φαίνεται ότι στον Real fm κατανόησαν ότι ήρθε η ώρα τού «Να κάνουμε κάτι». Δηλαδή να κάνουν κάτι για να κρατηθούν στις κορυφαίες θέσεις και να διεκδικήσουν με δυναμικό τρόπο την πρωτιά από τον Σκάι που κέρδισε την προηγούμενη περίοδο πόντους και παραμένει, όπως άλλοτε, μεγάλη ραδιοφωνική δύναμη, ανεξάρτητα με τον τρόπο που εκφράζει την πολιτική του θέση.
Ο Σκάι είναι και σήμερα ο..
κυριότερος αντιπάλους του Real (ο οποίος είχε πάρει για χρόνια την πρωτιά) –κι ας μίλησε ο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση του νέου για προγράμματος για τα παλιά καλά χρόνια του Σκάι. Καλά είναι και τα τωρινά, τουλάχιστον από πλευράς ακροματικότητας και εμπορικότητας –είπαμε άσχετα με τις πολιτικές του ακρότητες.
Ο συνιδιοκτήτης του Real Group παρουσίασε με ένα εγκώμιο για τον καθένα τους συντελεστές τού ενισχυμένου προγράμματος του ραδιοφωνικού του σταθμού, τόνισε τις πολλές «εκλεκτές αφίξεις», υπογράμμισε τη δυναμική παρουσία του σταθμού στην Ενημέρωση, με τις «βαριές υπογραφές» όπως ανέφερε και, ακόμα, με την έναρξη της συνεργασίας με το BBC (σε δύο βδομάδες).
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ