ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν είναι το Alter, αλλά η ΕΡΤ

(...) Αυτή δεν είναι ΕΡΤ πια. Δεν ξέρω τι θέλουν να πετύχουν οι καινούργιοι διαχειριστές της, αλλά οι ειδήσεις, όπως τις κάνουν, δεν ταιριάζουν στην ιστορία και το προφίλ της Δημόσιας Τηλεόρασης. Ο Κωνσταντίνος Ζούλας, ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ που κέρδισε στον διαγωνισμό πριν καν γίνει ο διαγωνισμός, λέει πως θα φτιάξει ένα δελτίο ειδήσεων πιο γρήγορο, πιο νευρώδες, με μικρότερα και διαφορετικά θέματα..
Και πιο ανάλαφρο.
Κρίνοντας από όσα βλέπουμε μέχρι τώρα, καταλαβαίνουμε πως έχει μπερδέψει την ΕΡΤ με το Alter και το Tempo. Ας του το πει κάποιος, μπορεί να μην το καταλαβαίνει. Προφανώς, στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο κύριος υπεύθυνος στην Αγία Παρασκευή, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που δούλευε και στην τηλεόραση του Alpha ταυτόχρονα, Φώτης Καφαράκης. Τον προορίζουν άλλωστε για τη διεύθυνση των ειδήσεων. Και από κοντά ο Γιάννης Τρουπής, ο δημοσιογράφος στον οποίο δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη η Νέα Δημοκρατία, εκτιμώντας τον για τη δουλειά που κάνει!Αλλά το είπαμε στην αρχή: η ΕΡΤ στα πολιτικά της μοιάζει πλέον με τον ΣΚΑΪ. Δύο κανάλια φανατικά υπέρ της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Τι ειρωνεία, όμως, για τους ανθρώπους της ΕΡΤ... Υποστηρίζουν το κόμμα εκείνο που τους απέλυσε και τους έστειλε σπίτι τους. Και είναι εναντίον του κόμματος που τους επανέφερε στη δουλειά. Βέβαια, μην ξεχνάμε και τη ΝΕΡΙΤ. Το μόρφωμα των Σαμαρά - Βενιζέλου. Προφανώς οι ΝΕΡΙΤες έχουν επικρατήσει και τώρα (...)

- από ρεπορτάζ του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην Εφημερίδα των Συντακτών (όκληρο ΕΔΩ)