ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Αναβρασμός στον μιντιακό όμιλο Φιλιππάκη

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ επικρατεί στα Μέσα του μιντιακού ομίλου του Ιωάννη Φιλιππάκη (Δημοκρατία, Espresso, Εστία κλπ) με αιτία τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και αφορμή την υπό έκδοση εφημερίδα με το όνομα «Εσπρέσο».
***
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ αναφέρονται σε μέιλ που λάβαμε από εργαζόμενους στο συγκρότημα Φιλιππάκη, οι οποίοι αναφέρονται στην επιστολή συναδέλφων τους (ΕΔΩ) και κάνουν λόγο για καθυστερήσεις στην..
εξόφληση δεδουλευμένων και για «αυλή προθύμων γύρω από το αφεντικό».
***
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ υπάρχει λέει «επενδυτική κινητικότητα» από την πλευρά του εκδότη Φιλιππάκη, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών, έχει επαφές και βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους του Θοδωρή Κυριακού για την ενοικίαση των τιτλων περιοδικών που κατέχει η εταιρεία «Δάφνη Επικοινωνίες» η οποία ανήκει στον μεγαλομέτοχο του ΑΝΤ1.
***
ΤΡΕΙΣ εργαζόμενοι απολύθηκαν από τον όμιλο του «Πρώτου Θέματος». Πρόκειται για δύο δημοσιογράφους που απασχολούνταν στα σάιτ της εφημερίδας και έναν εργαζομενο στην υποδοχή.
***
ΜΕΓΑΛΗ και γνωστή μεταφορική εταιρεία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του δικτύου του πρακτορείου διανομης Τύπου ΑΡΓΟΣ. Πάντως, όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, η Νίκη Εκδοτική ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της αγοράζοντας, εκτός από το ποσοστό του «Πρώτου Θέματος» (ΕΔΩ), ένα επιπλέον 6% από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και είναι πλέον η μεγαλύτερη μετοχος στο ΑΡΓΟΣ με ποσοστό άνω του 40%.
***
ΑΠΟΡΙΑΣ άξιον είναι το γεγονός ότι η εκτυπωτική μονάδα ΙΡΙΣ της οποίας περιουσιακά στοιχεία βγαίνουν πάλι στον πλειστηριασμό στις 13/3/2019, (αναρτημένος στην επίσημη ιστοσελίδα Eauction), συνεχίζει την λειτουργία της δίνοντας μάλιστα πολύ χαμηλές τιμές σε υποψήφιους πελάτες και μάλιστα με δεσμεύσεις ετήσιας διάρκειας...