ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Στενοχώριες...

Στον Γιώργο Παπαχρήστο των “ΝΕΩΝ” οφείλει ο Πάνος Καμμένος τη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη προχθές το πρωί… Οπως τόνισε ο ίδιος ο παρουσιαστής “ήταν επιθυμία της εκπομπής να προσκαλέσει τον Πάνο Καμμένο, αλλά ήθελα να κάνω και το κέφι του Γιώργου Παπαχρήστου που εγραψε οτι έχουμε καιρό να τα πούμε”. Μάλιστα ο Παπαδάκης..
απευθύνθηκε στο σημείο αυτο προς τον δημοσιογράφο των ΝΕΩΝ λέγοντας χαρακτηριστικά “Γιώργο μου είδες, τον έχω τον κ. Καμμενο, πιστεύω να σε ικανοποίησα” με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να συμπληρωνει “Πιστεύει οτι έχουμε τσακωθεί! Στεναχωρήθηκε”!..
Ομολογουμένως υπάρχει μεγάλη αγάπη απο όλες τις πλευρές και αυτό φαίνεται και στην τηλεόραση και στο χαρτί! Για αυτο και ο δημοσιογράφος των “ΝΕΩΝ” ανταποδίδει συμπληρώνοντας: “Παρά τα γελάκια του Καμμένου προέδρου και την επισήμανση του οτι “στεναχωρήθηκα” που κατέφυγε σε ενα περιφερειακό κανάλι (ενν. το Θεσσαλικό TRT)… Αν συνεχίσει να βγαίνει έτσι “χαμηλά” στις τηλεοράσεις… και το μόνο που εχει να πει ειναι να επαναλαμβάνει για 752η φορά οτι “διαθέτει στοιχεία για τον Κοτζια”, στο τέλος τα μόνα Μέσα που θα του ζητούν συνεντεύξεις θα ειναι “Το Φως της Αγουλινιτσας”, “Η Μεσημβρινή της Άνω Ραχουλας” και όπως πάντα ο καλός μου φίλος, ο φιλεύσπλαχνος σε πληγωμένες καρδιές, Παπαδάκης”!

- πηγή: enimerosi24