ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Καναλάρχες και διευθυντές μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου

Για αλλεπάλληλες επαφές κυβερνητικών αξιωματούχων με καναλάρχες κάνει λόγο το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά. Οι πληροφορίες θέλουν, λέει, προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα να είχε προσφάτως επαφές τόσο με το αφεντικό του Star, Γιάννη Βαρδινογιάννη, όσο και με τον ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού.
Την ίδια ώρα, πάνω από τρεις..
φορές έχει περάσει το κατώφλι του πρωθυπουργικού μεγάρου ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος έχει, λέει, αναπτύξει φιλική σχέση με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Αλέκο Φλαμπουράρη.
Εκτός από τους καναλάρχες, σύμφωνα με πηγές του Secret, την προηγούμενη εβδομάδα διέβησαν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ο νέος διευθυντής ειδήσεων του «Ε», Δημήτρης Μιχαλέλης, συνοδευόμενος από τον στενό συνεργάτη του, δημοσιογράφο Στράτο Μπαλή. Οι δύο λέγεται ότι είχαν συνάντηση εργασίας με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος έχει πυκνώσει τις επαφές του με στελέχη και άλλων καναλιών.