ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Μπογδάνος: Απόπατος η ΕΡΤ, να σβηστεί από τον χάρτη των ΜΜΕ!..

Νέο παραλήρημα

Δεν ήθελε και πολύ ο Κ. Μπογδάνος... Το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ πυροδότησε νέο παραληρηματικό ξέσπασμα κατά της δημόσιας τηλεόρασης («δεν επιτρέπεται να πληρώνει ο Έλληνας τέτοιον απόπατο»).
«Καλό το εμπάργκο, αλλά μεθαύριο κλείστε την κιόλας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε πόνημά του ο Μπογδάνος και το πάει ακόμη..
παρακάτω τσουβαλιάζοντας όλους τους εργαζόμενους κάτω από απαράδεκτους χαρακτηρισμούς:
«Το φασίζον κηφηναριό, οι τροτσκιστές που αμερικανοσταλίνεψαν, οι τύποι που έπιασαν την καλή διότι είπαν τον Σαμαρά «μαλάκα», οι πασόκες που συρίζεψαν εν μια νυκτί, οι λαϊκοδεξιοί με τα ακριβά γούστα, οι αγαπητικές, οι μετρέσες και οι μορφονιοί, οι στρατιές συμβασιούχων και προμηθευτών και οι φουρνιές των νέων προσλήψεων που συγκροτούν έναν κομματικό στρατό γυρολόγων-προπαγανδιστών, όλο αυτό το συνονθήλευμα πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη των ΜΜΕ».
Στην προσπάθεια του ο Μπογδάνος να αμβλύνει τον παραληρηματικό του λόγο γράφει στο meaculpa: 
«Δημόσια ραδιοτηλεόραση σαφώς και χρειάζεται. Τα μουσικά σύνολα δεν πρέπει να διακόψουν τη λειτουργία τους. Ούτε τα δορυφορικά προγράμματα. Πρέπει, όμως, να μπει ένα γενικό, προγραμματισμένο και συντεταγμένο λουκέτο στις περισσότερες διευθύνσεις και να καθαριστεί η κόπρος. Αυτό το πράγμα, κυρίως οι εκατοντάδες προσλήψεις της τελευταίας τετραετίας, δεν μπορεί να θεωρηθεί κανονικότητα, ούτε να συνεχιστεί. Δεν επιτρέπεται μαζί με το ρεύμα να πληρώνει ο Έλληνας τέτοιον απόπατο.
Κλείστε την. Και παράλληλα δώστε δέκα άδειες εθνικής εμβέλειας με φιξ τίμημα και ανθρώπινα προαπαιτούμενα για να βρει ο κόσμος δουλειά. Η παρούσα ΕΡΤ είναι θεσμικός εξευτελισμός. Καμία ανοχή. Ούτε καταλήψεις, ούτε τίποτα. Νόμος και τάξη και πάλι από την αρχή. Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν φτιάχνεις».