ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Στο Γαλάτσι σε απευθείας μετάδοση ο Τελικός του Survivor

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου και την Παρασκευή 13 Ιουλίου στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι το βράδυ θα διεξαχθεί ο Ημιτελικός και ο Τελικός του Survivor σε απευθείας μετάδοση.
Σύμφωνα με το spoiler που κάνει το γύρο του διαδικτύου οι επόμενοι που θ' αποχωρήσουν ο Νικόλας Αγόρου και ο Χάρης Γιακουμάτος. Εάν είναι έτσι στον ημιτελικό του Survivor 2 θα φτάσουν..
η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης, η Μελίνα Μεταξά και η Βιργινία Δικαιούλια.
****
Η Cosmote TV υπέγραψε πολυετή επέκταση της συνεργασίας της με το NBA. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Cosmote TV εξασφάλισε ακόμη περισσότερους αγώνες της διοργάνωσης, οι οποίοι θα μεταδίδονται live στα κανάλια Cosmote Sport, αλλά και on demand μέσω των υπηρεσιών Cosmote TV Go και Cosmote Replay TV.
****
Ο Alpha παρουσίασε την ομάδα του «Bake Off Greece», η οποία αποτελείται από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, τον Νικόλα Στράγγα, τον Άκη Πετρετζίκη και τον Δημήτρη Χρονόπουλο.
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας, ενώ οι τρεις άντρες που την πλαισιώνουν θα σταθούν απέναντι στους συμμετέχοντες και τις συνταγές τους ως κριτές. Το «Bake Off Greece» θα προβάλλεται από το φθινόπωρο στον Alpha.
****
Με διψήφιο ποσοστό (41,1%) αυξάνεται και το 2017 η διαφημιστική δαπάνη στα κινητά, αγγίζοντας τα 8,1 δις ευρώ έναντι 5,8 δις ευρώ το 2016 σε μια online διαφημιστική «πίτα» αξίας 48 δις ευρώ σε 27 χώρες της Ευρώπης. Παράλληλα με εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς (34,8%) εκτοξεύεται και η διαφήμιση video στο ψηφιακό περιβάλλον καθώς από 3,9 δις ευρώ το 2016, η δαπάνη στη σχετική κατηγορία εκτοξεύθηκε στα 5,3 δις ευρώ το 2017. Αυτό είναι το συμπέρασμα για την mobile διαφήμιση και για το video, όπως αποτυπώνεται στην έρευνα AdEx Benchmark 2017 Report για την ψηφιακή διαφήμιση στην ευρωπαϊκή αγορά που πραγματοποιείται από το IAB Europe σε συνεργασία με την HIS Markit για 12η συνεχή χρονιά.