ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Απέκλεισαν δημοσιογράφο του ΒΗΜΑΤΟΣ

Tι γράφει ο «Βηματοδότης»

Για «επιλεκτικές ενημερώσεις Κοτζιά» κάνει λόγο ο Βηματοδότης αναφερόμενος στο γεγονός ότι «η Υπηρεσία Ενημέρωσης του υπουργείου Εξωτερικών έκανε κύκλο επιλεκτικής άτυπης ενημέρωσης των διπλωματικών συντακτών» για την επικείμενη συνάντηση Κοτζιά – Ντιμιτροφ – Νιμιτς στη Βιέννη στις 25 Απριλίου.
Οπως αναφέρεται σε σχόλιο.. της τελευταίας σελίδας του χθεσινού Βηματος για «ακόμα μια φορά ο αρμόδιος εκπρόσωπος έκρινε άσκοπο να ενημερώσει «Το Βήμα» (που φυσικά πληροφορήθηκε τι συνέβη). Θλιβερό γεγονός, όχι όμως έκπληξη».
Ο Βηματοδότης αναφέρει ότι αυτό είχε ξανασυμβεί με τον αποκλεισμό του συντάκτη του Βήματος να μεταβεί με το κυβερνητικό αεροσκάφος για την κάλυψη της προηγούμενης συνάντησης στη Βιέννη. Συγκεκριμένα αναφέρει:
"Πριν από την προηγούμενη συνάντηση των τριών, πάλι στη Βιέννη, ο εν λόγω κύριος έκρινε άσκοπο να απαντήσει, έστω με ένα «Οχι», στο αίτημα του «Βήματος», με επανειλημμένα μηνύματα και τηλεφωνήματα, να μεταβεί με το κυβερνητικό αεροσκάφος για την κάλυψη της συνάντησης, όπως άλλοι έγκριτοι συνάδελφοι. Ουδέποτε στο παρελθόν είχε αυτό συμβεί – εκτός και αν αυτές τις «δημοκρατικές»(!) εντολές έχει λάβει από τον πολιτικό προϊστάμενο του."