ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΕΡΤ: παραμένει μέχρι νεωτέρας ο Διον. Τσακνής

O συνθέτης Χρήστος Λεοντής νέο μέλος του Δ.Σ.

Zήτημα αρμοδιοτήτων έθεσε στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΕΡΤ ενώ κατά την χθεσινή τους συνάντηση ο Διονύσης Τσακνής έθεσε και την παραίτηση του στη διάθεση του πρωθυπουργού. Τις τελευταίες ημέρες στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής υπάρχει κλίμα αντιπαράθεσης για τα ζητήματα διοικητικής λειτουργίας και σημαντικών αποφάσεων για τις επιλογές της εταιρείας, ενώ ο Τσακνής φέρεται να έχει διαφωνήσει έντονα με τον νέο διευθύνοντα συμβουλο Βασίλη Κωστόπουλο.
Ωστόσο σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής όπου συζητήθηκε η τύχη.. του νέου διοικητικού σχήματος στην ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινήςαποφασίστηκε να πέσουν οι τόνοι, με τον Δ. Τσακνή να παραμένει μέχρι νεωτέρας, χωρίς πάντως να εξασφαλίσει τις αρμοδιότητες που ζητούσε.
Κατά τα άλλα ο συνθέτης Χρήστος Λεοντής αναλαμβάνει ρόλο στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, έχοντας πιθανά την ευθύνη των μουσικών συνόλων.