ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ο Καρτερός, ο Μιχόπουλος και οι υπόλοιποι του Μαξίμου

Αυτοκριτική
Πολύ ωραία τα γράφει ο Θανάσης Καρτερός στην «Αυγή» (δείτε ΕΔΩ). Το θέμα είναι ότι ο Μιχόπουλος δεν τον ακούει. Ενώ οι υπόλοιποι στο Μαξίμου φαίνεται δεν προλαβαίνουν να "αποκρυπτογραφήσουν" τα νοήματα του. Ένας αστερίσκος μόνο για τον Θ. Καρτερό. Tο πρόβλημα του Μαξίμου και της Αριστεράς δεν είναι ότι όλα τα "μεγάλα" media θέλουν να τους φάνε. Το πρόβλημα του Μαξίμου και της Αριστεράς είναι ότι η επικοινωνιακή στρατηγική τους περιορίζεται σε καταγγελίες των media της διαπλοκής και σε non paper. Στο Μαξίμου δεν συννέφιασε απλώς. Βρέχει δυνατά. Ας κάνουν έστω τώρα αυτοκριτική και ας το πάρουν αλλιώς. Πριν να είναι οριστικά πολύ αργά..
 ***
Μαύρο σε όλους 
Λευκό, άκυρο ή αποχή. Που να φανταζόταν ο "Σάτυρος" ότι θα έφτανε η στιγμή να υποστηρίζει και μάλιστα σε συνδικαλιστικές εκλογές μια τέτοια άποψη. Αλλά, εδώ μας έφτασαν όλοι οι... επαγγελματίες συνδικαλιστές. Στο λευκό, άκυρο ή αποχή σε ό,τι αφορά τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ (7-8 Ιουνίου). Αφού πάλι οι ίδιοι θα μοιράσουν μεταξύ τους τις καρέκλες και θα κάνουν τα ίδια ξανά. Τώρα όλοι μαζί παριστάνουν τους σκληρούς στους εργοδότες και κλαίνε πάνω από το "πτώμα" του ΕΔΟΕΑΠ.
 ***
Ο Τζίγγερ έγειρε την πλάστιγγα
Είχε τον τελευταίο λόγο για το MEGA. Τον είπε όταν έπρεπε και αμέσως μετά δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις. Σιγά που οι Βαρδινογιάννηδες θα υποστήριζαν τον "εκλεχτό" της Μόσχας. Ο Ιβάν τυπικά κατέβηκε στον διαγωνισμό για τον ΔΟΛ.
  ***
Είναι πολλά τα 40, κύριε Πάνο
Ποτέ των ποτών δεν θα κάνει απόσβεση η Nova τα 40 εκατομμύρια τον χρόνο στην Σούπερ Λίγκα. Για το προϊόν που προσφέρει αυτή. Έχασε το πρωτάθλημα μπάσκετ, διέκοψε το βόλεϊ. Του χρόνου τι θα μας δείχνει για να συγκρατήσει τους συνδρομητές; Τα δύσκολα έρχονται για την Nova εξ αιτίας της πολιτικής Παπαδόπουλου. 

Σάτυρος / fmvoice