ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Στρατηγικές αλλαγές στον 105,5 Στο Κόκκινο

Στον αέρα είναι το νέο πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο. Ο σταθμός με διάθεση ανανέωσης και νέα διεύθυνση υπό τον Μάκη Μηλάτο και τον Στάθη Σχινά στον ενημερωτικό τομέα, προχώρησε με στρατηγικές αλλαγές στη φιλοσοφία και το προφίλ του.
Oπως λένε οι αρμόδιοι η εγκυρότητα, η εξωστρέφεια και η αλληλεπίδραση με την κοινωνία αποτελούν το βασικό άξονα της φιλοσοφίας του νέου προγράμματος με την ενημέρωση, τη μουσική και τον πολιτισμό να αλληλοσυμπληρώνονται και να λειτουργούν χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο με σταθερή επιδίωξη την πολυφωνία και τη σφαιρική καταγραφή της κοινωνικής πραγματικότητας. Kοινωνικά.. εγχειρήματα, δράσεις αλληλεγγύης και νέες πρωτοβουλίες θα βρουν χώρο στο νέο πρόγραμμα με βασικό στόχο ο παλμός της κοινωνίας να επιστρέψει στο ραδιόφωνο που την ανέδειξε.
Οι σταθερές αξίες του ραδιοφώνου παραμένουν και παράλληλα νέες εκπομπές έρχονται να προστεθούν στο νέο πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο. Ο Προκόπης Αγγελόπουλος από το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ κατεβαίνει στον στίβο της πρωινής ενημέρωσης και μαζί με τον Γιώργο Τραπεζιώτη θα αποτελέσουν το νέο πρωινό δίδυμο του ραδιοφώνου μας (08:00-10:00 Δε-Πα).
Ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος με το «Και λίγα λέω» μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του σταθμού (11:00-12:00 Δε-Πα) και η Φωτεινή Λαμπρίδη με νέα εκπομπή και κόνσεπτ, που έχει τίτλο «Πέντε τραγούδια δρόμος», θα δημιουργεί καθημερινά (16:30-17:00) μία αφήγηση με αφορμή 5 τραγούδια Ελλήνων δημιουργών.
Αλλαγή ζώνης και για τον Θεόφιλο Σιχλετίδη, σε ζωντανή αναμετάδοση από τον 93,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης, που θα μας λέει σε νέα ώρα (18:00-19:00 Δε-Πα) ότι «Αυτό δεν είναι το απογευματινό μαγκαζίνο του Κόκκινου».
Η Θάλεια Καραμολέγκου επιστρέφει μετά από καιρό στη βραδινή ζώνη του σταθμού με τον «Ωκεανό του ήχου» (22:00-00:00 Δε-Πα) ενώ το σαββατοκύριακο ο Διονύσης Ελευθεράτος θα μας λέει την πρώτη καλημέρα «Με καφέ διπλό και μάτι ανοιχτό» 08:00-10:00. Λίγο αργότερα,12:00-13:00, η Ντίνα Μπατζιά θα ανοίγει τα μικρόφωνα σε κινήματα, δράσεις αλληλεγγύης, οικολογία και περιβάλλον στη νέα εκπομπή «Κι όμως κινείται».
21 ώρες καθημερινού ζωντανού προγράμματος με πρωτογενές ρεπορτάζ, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, συνδέσεις με το δίκτυο των ραδιοφωνικών σταθμών του 105,5 Στο Κόκκινο ανά την Ελλάδα και καλή μουσική χωρίς playlist από καταξιωμένους μουσικούς παραγωγούς του ελληνικού ραδιοφώνου συνθέτουν τα συστατικά του ανανεωμένου προγράμματος του 105,5 Στο Κόκκινο.