ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Ξέμειναν από θέματα στου Χατζηνικολάου

Με τίτλο: “Ανέκδοτο οι επενδύσεις στην Ελλάδα” κυκλοφόρησε η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, Realnews, η οποία αποκαλύπτει την «οργισμένη αντίδραση από τον εμίρη του Κατάρ». Ο Αλ Θάνι στρέφεται, λεει, κατά του ελληνικού Δημοσίου μετά το “μπλόκο” στα επιχειρηματικά του σχέδια σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Οξυά. Σύμφωνα με την Realnews, ο εμίρης του Κατάρ:
- Απορεί: “Πώς μια τόσο φτωχή χώρα αντί να στηρίζει τις επενδύσεις κάνει ό,τι μπορεί για να τις διώξει;”
-Προειδοποιεί ότι δεν θα επιτρέψει στο εξής σε ελληνικές εταιρείες να αναλάβουν έργα..
στο Κατάρ, όπου δραστηριοποιούνται ήδη 180 όμιλοι με χιλιάδες Ελληνες εργαζόμενους.
-Δηλώνει έτοιμος να μεταφέρει επενδύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ελλάδα σε άλλες χώρες.
Τα ίδια ακριβώς όμως αποκάλυπτε στο πρωτοσέλιδό της στις 25 Σεπτεμβρίου - δηλαδή πριν από έξι εβδομάδες- και η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Μάλλον θα ξέμειναν από πρώτα θέματα στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου.

UPD Ο Σάτυρος του fmvoice γράφει και σχολιάζει σχετικά:
Διάβασε ο "Σάτυρος" στους zoornalistas:
"Ξέμειναν από θέματα στου Χατζηνικολάου" οι οποίοι παρουσιάζουν την "αντιγραφή" του ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος" για τον Εμίρη του Κατάρ και την εμπλοκή της επένδυσης του στην Ζάκυνθο από την προχθεσινή "Real News". Οι καλοί μας φίλοι και συνάδελφοι θα είχαν δίκιο, αν δεν είχε κινηθεί το... "αόρατο χέρι" της αγοράς των media, του pr και του lobbying. Αυτό που πάντα συντονίζει τις αντιγραφές στον τύπο.
Με το αζημίωτο, για τα media, βεβαίως.