ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

«Μάζεψαν» 125.000 αντίτυπα με τη Χίλαρι πρόεδρο

Στην ανάκληση 125.000 αντίτυπων που κυκλοφόρησαν με εξώφυλλο την Χίλαρι Κλίντον ως τη νέα Αμερικανίδα πρόεδρο, προχώρησε το αμερικανικό περιοδικό «Newsweek»,
Για τους περισσότερους η Χίλαρι ήταν σίγουρα η νικήτρια, λαμβάνοντας υπόψη και τις δημοσκοπήσεις που τις έδιναν ένας σαφές προβάδισμα. Ωστόσο, η μεγάλη ανατροπή έγινε και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο 45ος πρόεδρος της Αμερικής.
Το περιοδικό είχε προετοιμάσει δύο εξώφυλλα, ένα με νικητή τον Τραμπ και ένα με τη Χίλαρι, όμως βιάστηκε και έστειλε στα σημεία διανομής το εξώφυλλο με την Χίλαρι.
«Όπως σχεδόν όλοι, κάναμε λάθος» δήλωσε ο Τόνι Ρομάντο, διευθύνων σύμβουλος.. της Topix Media, της εταιρείας στην οποία ανήκει το Newsweek. Αν και η έκδοση με τη Χίλαρι ως νέα πρόεδρο της Αμερικής εμφανίστηκε στα ράφια την Τρίτη, λίγο αργότερα αποσύρθηκε και μόνο 17 έντυπα πουλήθηκαν.
«Ζητήσαμε από όλους τους διανομείς και τους πωλητές λιανικής να επιστρέψουν τα τεύχη που είχαν για να κάνουν χώρο για τον πρόεδρο Τραμπ ( με τα νέα 150.000 αντίτυπα με εξώφυλλο τον Τραμπ)» δήλωσε ο Ρομάντο.