ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Με τον Τραμπ θα σας μάθουμε τρόπους!..

Πως ψηφοφόρος του Τραμπ απείλησε ελληνίδα δημοσιογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Φραστική επίθεση δέχθηκε η ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στις ΗΠΑ Κατερίνα Σώκου. Το περιστατικό έγινε ενώ η δημοσιογράφος επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσινγκτον με λεωφορείο της γραμμής.
Όπως περίγραψε η δημοσιογράφος, ένας κύριος την ώρα του ταξιδιού μιλούσε χαμηλόφωνα στο κινητό του, ωστόσο, αυτό ενόχλησε μια κυρία συνταξιδιώτη η οποία του έκανε παρατήρηση.
Όπως διηγήθηκε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού η δημοσιογράφος επειδή είχε άγχος γιατί θα την καλούσαν για να βγει στην εκπομπή, απευθύνθηκε στη γυναίκα και της είπε ότι ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα κακό και ότι δεν..
απαγορεύεται να μιλάς χαμηλόφωνα στο κινητό όσο ταξιδεύεις.
Η κυρία δεν της απάντησε, αλλά περίμενε την Κατερίνα Σώκου να κατέβει από το λεωφορείο και τότε της είπε: «Δεν είχες κανένα δικαίωμα να μιλήσεις και να παρέμβεις σε αυτό. Τώρα που βγάλαμε όμως τον Τραμπ σε εσένα και τους ομοίους σου (επειδή κατάλαβε ότι δεν είναι Αμερικανίδα ) θα σας μάθουμε τρόπους».  


- από topontiki