ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

«Channel Οne» το όνομα του καναλιού του Μαρινάκη

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει ο εφοπλιστής Bαγγέλης Μαρινάκης τη στελέχωση του τηλεοπτικού σταθμού που ετοιμάζει ως νέος κάτοχος άδειας πανελλαδικής εμβέλειας.
Το όνομα που θα φέρει ο νέος τηλεοπτικός σταθμός σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές πολύ κοντά στον Β. Μαρινάκη, θα είναι «Οne».
Η εταιρεία Alter Ego την οποία έχει συστήσει για το λόγο αυτό ο επιχειρηματίας, έχει ήδη προχωρήσει σε συνεργασίες με πολύπειρους επαγγελματίες απ΄το χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης, κυρίως δε με πρώην στελέχη του Mega και του ΣΚΑΪ. Ως τώρα σίγουροι για τη στελέχωση του Channel One είναι γνωστά..
ονόματα  όπως Νίκος Στραβελάκης, Δημ. Μιχαλέλης, Eύη Κουτσαφτάκη, Ελ. Κατραβά, Λ. Ξενόπουλος, κ.α.
Την ίδια ώρα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι κινήσεις που απαιτούνται για την εμπορική κατοχύρωση του ονόματος σε όλα τα επίπεδα.
Οι επίσημες ανακοινώσεις πάντως καθυστερούν καθώς εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ η οποία αναμένεται -αφού εκδικαστεί τελικώς η υπόθεση- στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.
- greece-salonika