ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Πραξικόπημα Τάτση στη γεν. συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση προέδρου - γενικού γραμματέα
 
Σάλος στον χώρο των ΜΜΕ και τον δημοσιογραφικό κόσμο έχει ξεσπάσει μετά την «πραξικοπηματική», όπως χαρακτηρίζεται, απόφαση του προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ ΕυάγγελουΤάτση να ματαιώσει- διαλύσει την σημερινή τακτική γενική συνέλευση του Οργανισμού. Κι αυτό σε μια στιγμή που δίνεται μάχη για τη διατήρηση της αυτονομίας των ταμείων, τη διασφάλιση των πόρων τους και τη βιωσιμότητά τους και διακυβεύεται η αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του ΕΔΟΕΑΠ, μαζί με τη δημοσιογραφική ανεξαρτησία.
Παραθέτουμε από το facebook τα σχόλια του Στέλιου Νικητόπουλου και της Πόπης Χριστοδουλίδου για το «πραξικόπημα Τάτση» καθώς και την σχετική ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ:

** Αυτό απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Τάτσης να εμποδίζει τον κόσμο να υπογράψει για να μην υπάρξει απαρτία κι ενώ λίγο νωρίτερα περιχαρής βιάστηκε να ματαιώσει τη γενική συνέλευση.
"Δεν είναι τόσο αθώα αυτή η συμπεριφορά" είπε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης..
Νικολόπουλος που μίλησε για στημένο παιχνίδι και για κάποιους που δεν θέλουν να υπάρχει ΕΔΟΕΑΠ αύριο.
Η συνέλευση ως συγκέντρωση πια, με ψήφισμά της καταδίκασε τον Τάτση και τους συν αυτώ που είναι ολοφάνερο ότι είναι ενεργούμενα της εξουσίας.
Στέλιος Νικητόπουλος

** Σε σχολείο εκπαίδευσης πραξικοπηματιών έχει μάλλον σπουδάσει ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ κ Ευάγγελος Τάτσης μετά της "εκλεκτής" παρέας του και με διαταγές Γκανά. Είχαν υπογράψει 875 μέλη-μέτοχοι του ΕΔΟΕΑΠ αλλά περίπου στη μία και ας περίμενε έξω κόσμος να υπογράψει, ο κ Τάτσης με τρία πραξικοπήματα στο ενεργητικό του στον ΕΔΟΕΑΠ δεν σεβάστηκε τους μετόχους, δεν περίμενε και διέλυσε την συνέλευση βγήκε έξω με Μάρκο, Τάσο, Νίκο και διέταξε τους υπαλλήλους να μην δέχονται άλλες υπογραφές... Φασιστικό; Το λες... ΝΤΡΌΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ..., ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ;;;
Πόπη Χριστοδουλίδου

Η ανακοίνωση προέδρου και γεν. γραμματέα του ΕΔΟΕΑΠ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Συνάδελφοι,
   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σημερινή προγραμματισμένη Γ’ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΔΟΕΑΠ ματαιώθηκε λόγω μη επιτεύξεως της  προβλεπόμενης από το Καταστατικό απαρτίας.
Η  Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί και πάλι όπως ορίζεται από το άρθρο 25, παρ.5 του Καταστατικού του ΕΔΟΕΑΠ και για τις ημερομηνίες, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των μετόχων –μελών.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.
 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΤΣΗΣ                   ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ