ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Στο «ψυγείο» η κυριακάτικη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ

«Παγώνει» προς το παρόν και -ενδεχομένως μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις τηλεοπτικές άδειες- το εγχείρημα της έκδοσης κυριακάτικης εφημερίδας προσκείμενης στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ανάμεσα στα ονόματα που είχαν ακουστεί ότι θα μπορούσαν να αναλάβουν το στήσιμο του συγκεκριμένου φύλλου ήταν αυτά του Κώστα Βαξεβάνη και του Θανάση Καρτερού, που σήμερα αρθρογραφεί στην «Αυγή», χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη μεταγραφή από τη σημερινή διευθυντική ομάδα της «Αυγής».
O λόγος που στην παρούσα φάση σταμάτησε η κινητικότητα για το κυριακάτικο φύλλο είναι.. -σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά- πως ο βασικότερος χρηματοδότης του σκέπτεται σοβαρά την πιθανότητα να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Κατά συνέπεια, αν προχωρήσει στη χρηματοδότηση ενός τέτοιου εγχειρήματος, δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί και στις ανάγκες ενός μεγάλου και στελεχωμένου με ικανό αριθμό προσωπικού εβδομαδιαίου εντύπου.
Ο βασικός λόγος που -σύμφωνα με το Secret- κρίθηκε ότι θα πρέπει να «παγώσουν» για ένα διάστημα οι σχεδιασμοί έχει να κάνει με το γεγονός ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει διάσπαση δυνάμεων.