ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο Ψυχάρης καρφώνει αυτούς που «παραδόθηκαν στους ενοίκους του Μαξίμου»...

Και ο Πρετεντέρης καταγγέλλει την «πανικόβλητη» κυβέρνηση για στρατολόγηση δημοσιογραφικού υπόκοσμου!

Νέα επεισόδια στον πόλεμο ΔΟΛ με το Μέγαρο Μαξίμου. Ο Σταύρος Ψυχάρης τραβάει το σχοινί και μετά και την χθεσινοβραδινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Star, συνεχίζει με ακρως επικριτικά δημοσιεύματα τον πόλεμο με την κυβέρνηση.
Προκειμένου να αποφύγει τις δικαστικές περιπέτειες μετά και το ογκώδες εξώδικο του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά αναγκάζεται να δημοσιεύσει ολόκληρο το κείμενο του εξωδικου καθώς και τα «δημοσιεύματα αποκατάστασης», αναφέροντας όμως με τίτλο «Αποφασίζομεν και υπαγορεύομεν (η αρθρογραφία σύμφωνα με τον Νίκο Παππά)» και με μεγάλα τονισμένα γράμματα τα εξής:
Εφθασε χθες στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη εξώδικο του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά που αφορά δημοσιεύματα των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ». Αναπαράγουμε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το σύνολο σχεδόν του..
εξωδίκου σε ό,τι αφορά «ΤΑ ΝΕΑ». Ετσι οι αναγνώστες μπορούν να δουν ότι ο υπουργός Επικρατείας αντιλαμβάνεται την αρθρογραφία ως κάτι που ασκείται καθ’ υπαγόρευσιν της εκάστοτε εξουσίας
Επίσης στην ιστοσελίδα των Νέων, υπό τον τίτλο «Δεν λέει την αλήθεια ο κ. Τσίπρας», αναφέρεται πως ο πρωθυπουργός «ψεύδεται για ακόμη μια φορά όταν δηλώνει ότι δεν ζήτησε ποτέ τίποτε από κανένα ή ότι δεν σήκωσε το τηλέφωνο προκειμένου να εκδηλώσει τη δυσαρέσκεια του ή να απαιτήσει άλλη μεταχείριση από τον Τύπο και τα μέσα ενημέρωσης». Το δημοσίευμα αναφέρει πως από το Μαξίμου «διεκδικούσαν "καλύτερη μεταχείριση" και απαιτούσαν είτε αποκλεισμούς "ανεπιθύμητων" προσώπων είτε προωθήσεις φίλα προσκείμενων δημοσιογράφων και στελεχών».
Ο κειμενογράφος του Ψυχάρη (μπορεί κι ο ίδιος ο εκδότης) στο σημείο αυτό ξεσπαθώνει, προειδοποιεί (ξανά) και τα δίνει όλα, καρφώνοντας κι αυτούς «που παραδόθηκαν στους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου» (λέτε να εννοεί τους ενοίκους της Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου;):
«Οταν αντιμετώπισαν άρνηση στις παράλογες απαιτήσεις τους - δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αποδέκτες οι απαιτήσεις τους από επαγγελματίες και οργανισμούς που υποτυπωδώς σέβονταν τον εαυτό τους - ξεκίνησαν πολεμική και πολιτική καθυπόταξης. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι παραδόθηκαν στους ένοικους του Μεγάρου Μαξίμου.
Φαίνονται άλλωστε. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας ψεύδεται για ακόμη μια φορά, όπως το έχει πράξει με τόσα άλλα ζητήματα της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Γι αυτό άλλωστε εισπράττει οργή και αμφισβήτηση. Ο καιρός θα φανερώσει την απόλυτη διεκδίκησή του από τα μέσα ενημέρωσης. Οψόμεθα
ΥΓ Ο Ι. Κ. Πρετεντέρης από την τελευταία σελίδα των Νέων ξιφουλκεί κι αυτός εναντίον της κυβέρνησης και κάνοντας λόγο για πανικό της κυβέρνησης Τσίπρα την κατηγορεί πως πέρα από τις δικαστικές διώξεις και τις καταγγελίες έχει στρατολογήσει έναν δημοσιογραφικό υπόκοσμο για τον οποίο (υπόκοσμο), λέει,  έχει κάνει και συγκεκριμένες ονομαστικές αναφορές και Το Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη


ΔΕΙΤΕ στο harddog-sport (ΕΔΩ): Τα ίχνη που άφησε με τα πατήματά της η γάτα Ιμαλΐων του Ψυχάρη!