ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ο Γιάννης Πρετεντέρης

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης είναι το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Πρετεντέρης, καθώς η  μετακόμιση της «Ανατροπής» από τη Δευτέρα στην Τρίτη, για να μη βρίσκεται πίσω από τον Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά και τους «Ράδιο Αρβύλα», κάθε άλλο παρά έφερε για αυτόν τα πολυπόθητα αποτελέσματα στην τηλεθέαση.
Μετά την ψυχρολουσία της «κόντρας» με τον Αλ. Παπαχελά την ημέρα που φιλοξενούσε τον Γιάννη Βαρουφάκη, ενώ ο παρουσιαστής του Mega είχε καλεσμένο τον Σταύρο Θεοδωράκη, ήρθε και δεύτερο... κρύο ντους την Τρίτη, την.. περασμένη εβδομάδα. Ο Γιάννης Πρετεντέρης είχε καλεσμένους πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Χρήστος Λούλης, ο Ρήγας Αξελός, ο Ακης Σακελλαρίου και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ενώ η απέναντι εκπομπή τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την εκλογή του.
Κι ενώ στο επιτελείο του Γ. Πρετεντέρη θεωρούσαν απολύτως βέβαιο ότι, λόγω των προσώπων που φιλοξενούσε, θα έγραφαν καλά ποσοστά, η «Ανατροπή» δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 10% και μόλις και μετά βίας έφτασε μέσο όρο 9,4%. Οριακά υψηλότερη ήταν η τηλεθέαση της εκπομπής που φιλοξενούσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Πρετεντέρης να ενοχληθεί ιδιαίτερα, καθώς υπολόγιζε πως η «μετακόμιση ώρας» θα τον βοηθούσε. Κάτι τέτοιο όμως προς το παρόν δεν φαίνεται να συμβαίνει.
- πηγή: Secret / Παραπολιτικά