ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η Ντένια στη Βοστώνη

Συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα προκαλεσε η ιστορία της νεαρής Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο, η οποία πριν καλά-καλά κλείσει τα 28 της χρόνια, διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο και έγινε προσπάθεια συγκέντρωσης χρηματικού ποσού για την κάλυψη του τεράστιου κόστους νοσηλείας σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής.
Μάλιστα ο υφυπουργός Αθλητισμού και συντοπίτης της 23χρονης, Σταύρος Κοντονής, έπειτα από προσωπικές επαφές με τον Αλέξη Τσίπρα, εξασφάλισε τη μετάβασή της  στη Βοστώνη των ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο θα εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα.
Το ταξίδι της ίδιας και των γονιών της θα πραγματοποιηθεί άμεσα (ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες) και η εισαγωγή της νεαρής κοπέλας στην εξειδικευμένη ογκολογική κλινική αναμένεται..
να βοηθήσει αρχικά στην ακριβή διάγνωση και αφετέρου στη θεραπεία, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα.
Επιστολές για βοήθεια προς την νεαρή Ζακυνθινιά, εστάλησαν και στα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ακόμη και στο Βατικανό, για να συνδράμουν οικονομικά.
Παράλληλα έγινε αίτημα στον ΕΟΠΥΥ από την πρώην Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρο του ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», Ρόδη Κράτσα, προκειμένου να εκταμιευθεί ποσό για τη δαπάνη της νοσηλείας.