ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Γιατί διακόπηκε η σύμβαση με το Ιασώ General

Εκτός καταλόγου με τα συμβεβλημένα θεραπευτήρια του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) βρίσκεται από αύριο 9/11/2015 και το νοσηλευτήριο ΙΑΣΩ GENERAL, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.
Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με το ΔΣ, μετά τη διαπίστωση περιπτώσεων υπερβαλλουσών χρεώσεων αμοιβών ιατρών σε ασφαλισμένους, σε σχέση με τα προβλεπόμενα στη μέχρι σήμερα σύμβαση με το νοσηλευτήριο.
Εφεξής, οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ που θα επιλέξουν τη νοσηλεία τους στο ΙΑΣΩ GENERAL, θα πρέπει να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία για την έκδοση εισιτηρίου για μη..
συμβεβλημένα νοσηλευτήρια. Το κόστος της νοσηλείας θα καταβάλλεται απευθείας στο νοσηλευτήριο από τον ασφαλισμένο. Κατόπιν, μετά την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών – παραστατικών στις Υπηρεσίες μας, ο ασφαλισμένος θα αποζημιώνεται από τον ΕΔΟΕΑΠ σύμφωνα με τις ισχύουσες τιμές.
Οι Υπηρεσίες του Οργανισμού βρίσκονται στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνείτε:
- Για την κοστολόγηση νοσηλειών με τον αρμόδιο υπάλληλο του ΤΥΠ κ. Μ. Ζώταλη, τηλ. 2107264728.
- Για την έκδοση εισιτήριων με τη Γραμματεία Αρχιάτρου, τηλ. 2107264807.

Ο ΕΔΟΕΑΠ ενημερωνει τα μέλη του ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με νοσηλευτήρια για την επίτευξη επωφελών συνεργασιών και την υπογραφή συμβάσεων που θα καλύπτουν τις ανάγκες περίθαλψης των ασφαλισμένων μας.