ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Στην θέση Γαβριήλ, ο Χριστόφορος

Βράζει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, πήγε στο γραφείο του πρωθυπουργού της Βουλής κι έδωσε την λιτή επιστολή παραίτησής του, που ανακοινώθηκε από τον Δημήτρη Κρεμαστινό στην ολομέλεια.
Την θέση Σακελλαρίδη παίρνει ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, που είναι αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και πρώτος επιλαχών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' εκλογική περιφέρεια της Αθήνας..
Διαβάστε την επιστολή παραίτησης του Σακελλαρίδη από το βουλευτικό αξίωμα:
«Αθήνα, 19/11/2015
Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής με επιστολή την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και αφού προηγουμένως είχα ενημερώσει τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο λόγος για αυτή μου την κίνηση είναι ότι αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής. Η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την.. κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν για εμένα μονόδρομο.
Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Α’ Αθήνας για την εκλογή μου τον Γενάρη. Όσες και όσους συνεργαστήκαμε από τότε μέχρι και σήμερα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου.
Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία.
Γαβριήλ Σακελλαρίδης».
Τα τελευταία 24ωρα η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βράζει για τους πλειστηριασμούς ακινήτων και χθες απουσίαζαν δεκάδες βουλευτές του κομματος από την έκτακτη συνεδρίαση που συγκλήθηκε ακριβώς γι’ αυτό το θέμα..
Με την παραίτηση του Σακελλαρίδη, η κυβερνητική πλειοψηφία κυμαίνεται πλέον στους 154 βουλευτές, καθώς ο Νίκος Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ προτίθεται να μην ψηφίσει απόψε το νομοσχέδιο. (διαβάστε στο nonews-news και το: Νίκο, δώσε την έδρα πίσω...)