ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Φλαμπουράρης: Τρομοκρατική η επίθεση στο σπίτι μου

Επίθεση σε βουλευτές και δημοσιογράφους εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλ. Φλαμπουράρης, αμέσως μετά την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο σπίτι του στα Εξάρχεια, οταν άγνωστοι επιχείρησαν να κάψουν βάζοντας φωτιά με ένα μπιτόνι βενζίνη.
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση Φλαμπουράρη:
«Η επίθεση λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες, που ξεκίνησαν διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους, είχε την πρώτη της «επιτυχία». Χθες το βράδυ έγινε τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου, το οποίο επιχείρησαν να κάψουν με ένα μπιτόνι βενζίνη και φωτιά. Η επιλογή μου να κρατήσω μετριοπαθή στάση απέναντι στην επίθεση που δέχομαι έφτασε στα όριά της. Οι βουλευτές που ασχολούνται μαζί μου χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα, συντονισμένοι με δημοσιογράφους και άλλα σκοτεινά συμφέροντα, θα πρέπει να συγκρατηθούν και να..
σταματήσουν αμέσως. Δεν μου αφήνουν πια κανένα περιθώριο παρά να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν γι' αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης».