ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Αγρια πρόγκα για το νέο παραλήρημα Αδωνη

Δεκάδες χρήστες του twitter στο πλευρό της Γκολεμά - Θίχτηκε ο Γεωργιάδης και απειλεί με μηνύσεις

Εχει κατακλυστεί το διαδίκτυο από οργισμένες αντιδράσεις χρηστών του, οι οποίες προκλήθηκαν από τις άθλιες δηλώσεις του Αδωνη Γεωργιάδη, στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».
Σε ένα ντελίριο κινδυνολογίας και ρατσισμού, ο νεοδημοκράτης βουλευτής είχε επικαλεστεί... μαρτυρία φίλου του στην Ουκρανία που του ανέφερε ότι στην χρεοκοπία αυτής της χώρας κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες για να περιγράψει τι θα συμβεί κατά την γνώμη του στην Ελλάδα αν δεν υπογραφεί συμφωνία κυβέρνησης – «εταίρων».
Κι ενώ τα εκατοντάδες επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για τις ελεεινές τοποθετήσεις του ο τηλέμπορας βουλευτής τα έκανε γαργάρα το μόνο που έδειξε ότι τον «έθιξε» είναι αυτό της..
Ντέπυς Γκολεμά (... «μη σε πετύχω ρε καθίκι πουθενά, θα σε φτύσω σιχαμένε»...) την οποία απειλησε μέσω twitter ότι θα την μηνύσει αν δεν του ζητήσει συγνώμη.
Το ωραίο είναι, όπως γράφει το Βαθύ Κόκκινο, ότι μετά από αυτή την απειλή του Γεωργιάδη, δεκάδες χρήστες του twitter δηλώνουν ότι συνυπογράφουν την τοποθέτηση της γνωστής τηλεκριτικού και ζητούν από τον νεοδημοκράτη βουλευτή να στραφεί και εναντίον τους δικαστικά.


 Στο tweet του Γεωργιάδη απάντησε η Γκολεμά: