ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Τι γυρεύει στη Μιχαλακοπούλου ο Τζίγγερ;

Ο Βαρδινογιάννης διαφωνεί με τον Ψυχάρη κι ο Μπόμπολας δεν βάζει το χέρι στην τσέπη

Σε εξέλιξη οι συζητήσεις των μεγαλομετόχων του MEGA προκειμένου να προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αφού ως γνωστόν το κανάλι έχει ξεμείνει από ρευστό… Το πρόβλημα όμως είναι ότι διαπιστώνεται μεγάλη απροθυμία… Χαρακτηριστική είναι η άρνηση του Φώτη Μπόμπολα να βάλει χρήματα, καθώς θεωρεί ότι η συγκεκριμένη επένδυση πλέον δεν αποδίδει! Για αυτό  το λόγο και τα στελέχη από το πρόγραμμα του καναλιού εισπράττουν διαρκώς την άρνηση της πλευράς Μπόμπολα όταν θέτουν το θέμα της χρηματοδότησης των υφιστάμενων, αλλά και μελλοντικών παραγωγών!
Από την πλευρά του ο Σταύρος Ψυχάρης προθυμοποιήθηκε να καλύψει – όποτε ορισθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εκτός από το δικό του μερίδιο και το αντίστοιχο ποσό της πλευράς..
Μπόμπολα, με την προϋπόθεση να αναλάβει το μάνατζμεντ του σταθμού.  
Την πρόταση του Σταύρου Ψυχάρη όμως, απέρριψε η πλευρά Βαρδινογιάννη, αντιπροτείνοντας να αναλάβει η ίδια να καλύψει τα ποσά όσων δηλώνουν απρόθυμοι να συνεισφέρουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου… Με αποτέλεσμα οι σχετικές συζητήσεις να παγώσουν προσωρινά. Μάλιστα η τελευταία συνάντηση των δυο πλευρών έγινε στην αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας, με τον Τζίγγερ να επισκέπτεται τον Σταύρο Ψυχάρη στο γραφείο του στη Μιχαλακοπούλου… Δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των δύο ανδρών, εντός της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης.
- πηγή: enimerosi24