ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ευαγγελάτος: Απεταξάμην τους ιδιοκτήτες!.

Αμηχανία στους παρουσιαστές του Μega από τις καταγγελίες της Ραχήλ Μακρή

Αναταραχή το στούντιο της εκπομπής Online του MEGA και αμηχανία στην Ολγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Ραχήλ Μακρή.
Αιτία τα όσα ανέφερε η βουλευτής Κοζάνης κατά του Mega και της ιδιοκτησίας του.
«Έχω στείλει το MEGA δύο φορές στον εισαγγελέα επειδή χρωστάει πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο ελληνικο δημόσιο» ξεκίνησε να λέει η Μακρή προκαλώντας την έκδηλη αμηχανία της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου.
«Ποιο κανάλι, συγγνώμη» ψέλισε η Τρέμη με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει απτόητη: «Έχει πάρει δάνειο 100 εκατ. ευρώ και ενώ η εταιρεία αυτή είναι υπό επιτήρηση. Είναι πολύ λογικό λοιπόν ότι όταν πίσω από αυτό το κανάλι κρύβεται ένας ιδιοκτήτης ο οποίος στηρίζει τις επιχειρήσεις τους πάνω στο ελληνικό δημόσιο να έχει προβλήματα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ».
Η Τρέμη προσπάθησε να περισώσει τα πράγματα κάνοντάς τα όμως χειρότερα. «Δεν ξέρω πώς.. 
τα συνδέσατε αυτά, σας έχασα» είπε η δημοσιογράφος με την βουλευτή να επιμένει: «Πρέπει να ξέρει ο κόσμος κάποια πράγματα. Δεν πειράζει που με "χάσατε", ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά».
«Ας πληρώσουν τις οφειλές τους όσοι χρωστούνε για τους οποίους τους διέγραψε τα χρέη ο κ. Γεωργιάδης με τροπολογίες» εξαπέλυσε νέα επίθεση η κυρία Μακρή.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος για να κρατήσει τα (δημοσιογραφικά) προσχήματα είπε: «Εμείς δεν είμαστε ιδιοκτήτες του MEGA, δεν έχουμε σχέση με την ιδιοκτησία και δεν προσελήφθην για να απαντώ εκ μέρους της ιδιοκτησίας»...
Προσωρινός είναι κι αυτός. Σιγά μην τους στηρίξει...