ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Το συμβόλαιο διαπλοκής, οι σκιές και το Βήμα

Με άρθρο του το ΒΗΜΑ επιχειρεί να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν ότι δηλαδή το δημοσίευμά του για τον Γ Κατρούγκαλο είναι «συμβόλαιο διαπλοκής με ξεκάθαρη στόχευση καθώς θίγονται ζητήματα τηλεοπτικών αδειών». Κάπως έτσι στη Μιχαλακοπούλου πέρασαν από τα «κόκκινα εξώφυλλα» με τον Τσίπρα στην  αποκάλυψη «σκανδάλων» με υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθεί το άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ υπό τον τίτλο «Οι σκιές και το Βήμα»:
  "Ας μη προτρέχουν οι ανώνυμοι κυβερνητικοί κύκλοι που με περισσή ευκολία διοχετεύουν non paper με θεωρίες συνωμοσίας, γιατί πράγματι το «ψέμα  έχει κοντά ποδάρια». Η υπόθεση του κ. Γ. Κατρούγκαλου δεν προσφέρεται για επίδειξη ηθικής απο μια αριστερή κυβέρνηση και όσο..
γρηγορότερα το αντιληφθούν τόσο το καλύτερο για όλους.
Είναι παλιά μέθοδος η ανακάλυψη εσωτερικών εχθρών απο κυβερνήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
«Το Βημα» δεν έκανε τίποτε άλλο απο το να αποκαλύψει μιας ούτως ή άλλως προβληματική δραστηριότητα ενός κυβερνητικού στελέχους.
Η σύνδεση της αποκάλυψης που επιχειρούν οι κυβερνητικοί κύκλοι με τη συνάντηση  και τις διαπραγματεύσεις του Πρωθυπουργού με την κυρία Μέρκελ είναι όχι απλώς απαράδεκτη αλλά γελοία.
Ας μην προσπαθούν οι ανώνυμοι κυβερνητικοί  κύκλοι να μεταθέσουν τις ευθύνες  τους με βαρύγδουπες, αλλά κενές περιεχομένου συκοφαντίες και θεωρίες συνωμοσίας κι ας ασχοληθούν ουσιαστικά με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, που βρίσκεται σε οριακό σημείο, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην επιστολή του προς την Άνγκελα Μέρκελ."