ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Διευθυντής στο tvxs ο Γ. Κογιάννης

Και η Στάη επιστρέφει στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων μέσω ΕΡΤ

Ο δημοσιογράφος (πρώην στέλεχος της ΕΡΤ) Γιώργος Κογιάννης που είχε απολυθεί την Πρωτοχρονιά  από το σάιτ της Στάη, ανέλαβε τη διεύθυνση του ιστότοπου tvxs. Ο Στέλιος Κούλογλου, προετοιμάζει την επόμενη μέρα του site και θα μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών της εταιρείας, μετά την κλήση του στο Ευρωκοινοβούλιο.
Την ίδια ώρα η Ελλη Στάη, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Κι αυτό γιατί η δημοσιογράφος και επικεφαλής του thetoc έχει τη δυνατότητα να βρεθεί ξανά στις κάμερες, με το άνοιγμα της ΕΡΤ, καθώς τη βραδιά του μαύρου παρουσίασε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.  Εφόσον θα ισχύσει ο κανόνας του..
δευτερολέπτου της 11 Ιουνίου 2013 για όσους είχαν εργασιακή σχέση με την ΕΡΤ, η Έλλη Στάη αυτοδικαίως επιστρέφει στην εταιρεία εφόσον το επιθυμεί και η ίδια, εκτός κι αν τεθεί ζήτημα για το γεγονός πως εργαζόταν με καθεστώς Προσωπικού Ειδικών Θέσεων.
Η δημοσιογράφος συμμετείχε στη συνέχεια και στις εκπομπές που ακολούθησαν το μαύρο, όμως η πλευρά των απολυμένων που κράτησε ζωντανή την ΕΡΤ, χρεώνει στην παρουσιάστρια την παρουσία του Παντελή Καψή, μετέπειτα υφυπουργού δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, στις συζητήσεις αυτές.

 -πηγή: Τυπολογίες