ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Με 162 ΝΑΙ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση Τσίπρα

Με 162 ΝΑΙ, 137 ΟΧΙ και μία απουσία, η κυβέρνηση Τσίπρα έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και ολοκληρώθηκε έτσι μία τριήμερη διαδικασία ανάγνωσης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Οι τόνοι ανέβηκαν στο τέλος της διαδικασίας, όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, είπε ότι δεν θα αφήσει την κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα στα βράχια, για να του απαντήσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εγκαλώντας τον ότι παραμένει δεμένος στο άρμα της Μέρκελ: «Να στείλουμε στον...
Ομπάμα τη σημερινή ομιλία Σαμαρά, για να καταλάβει τι ζητάει η κυρία Μέρκελ».
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι στο Eurogroup της Τετάρτης δεν θα βρίσκεται ο Γιάννης Βαρουφάκης, αλλά όλη η Ελλάδα και έκανε λόγο για πρωτοφανές κύμα στήριξης από τους Έλληνες στη νέα κυβέρνηση, πριν ακόμα αυτή πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης.
«Όσοι επενδύουν σε σενάρια παρένθεσης, διαπράττουν τεράστιο λάθος» τόνισε, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, για να προσθέσει: «Όσοι ποντάρουν σε αποτυχία της Ελλάδας, να γνωρίζουν ότι εθελοτυφλούν».