ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Οι πολιτικοί και τα «παιχνίδια τους» με τους δημοσιογράφους

Αρκετοί πολιτικοί και πολιτευόμενοι (ευτυχώς όχι όλοι) έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε έναν αγώνα «αυτοεξευτελισμού».
Με δηλώσεις , πράξεις, και παραλείψεις τους κάνουν ότι είναι δυνατόν για να επιτρέψουν σε ολους εμάς να τους κατατάξουμε σε κατηγορίες με τον τίτλο «γραφικοί» ή «ανόητοι» , ή αφελείς» ή «κουτοπόνηροι» ίσως και «συμφεροντολόγοι». Μόνον που αν όλα αυτά αφορούσαν μόνον τους ίδιους, θα ήταν μικρό το κακό. Και θα είχε αντανάκλαση σε αυτούς και σε οσους κάποτε τους «σταύρωσαν» (ψυχολογικά για τους τελευταίους). Όμως όπως φαίνεται όλοι αυτοί προκαλούν και..
γενικότερα προβλήματα. Μετατρέπουν την πολιτική ζωή από «αρένα» μέχρι «βόθρο». Προκαλούν νέο κύκλο αμφισβήτησης των πολιτικών ως πρόσωπα αλλά και της πολίτικης συνολικά , γίνονται όλο και πιο πολύ αναξιόπιστοι.Και όλα αυτά βέβαια, έχουν επίπτωση και στην πορεία της χώρας σε όλα τα επίπεδα αλλά και στην ίδια την πολιτική ζωή.
Όμως , αυτοί οι πολιτικοί που «παίζουν» κυριολεκτικά με τους θεσμούς, που οργανώνουν διάφορα σώου, που εμπλέκονται σε αυτά είτε μετέχοντας είτε σχολιάζοντας τα, όταν «δουν τα σκούρα» επιδιώκουν να βγάλουν το βάρος από πάνω τους με τον πιο εύκολο και πρόσφορο (όπως πιστεύουν) τρόπο. Να τα ρίξουν σε αλλους. Και αυτοί οι άλλοι είναι όπως φαίνεται, για μια ακόμα φορά, οι δημοσιογράφοι.
- διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Π. Τρουπιώτη ΕΔΩ