ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τέλος ο Ευαγγελάτος από τον ΣΚΑΪ - Τον περιμένει ο Παναγόπουλος στο Κontra...

...αμέσως μόλις λήξει το συμβόλαιό του με τον Αλαφούζο

Μετά τη συμφωνία του Χρήστου Παναγόπουλου με το Κontra Channel  ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες  για θριαμβευτική είσοδο του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι του Κουρή. Πολλοί μάλιστα λένε πως πίσω από το deal του Παναγόπουλου με το Κontra βρίσκεται ο γνωστός παρουσιαστής ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο Ευαγγελάτος με ισχυρούς επιχειρηματικούς παράγοντες της Κύπρου που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας. Με απλά λόγια εκείνο που ακούγεται είναι ότι τα λεφτά για την εμπλοκή Παναγόπουλου στο Kontra τα έχει «φέρει» ο Ευαγγελάτος που παραδοσιακά διατηρεί καλές σχέσεις με τον Κουρή.
Κατόπιν τούτων ΣΚΑΪ και Ευαγγελάτος περιμένουν τη λήξη του συμβολαίου τον ερχόμενο Ιούνιο..  για να χωρίσουν οριστικά τα τσανάκια τους.
Ηδη στον 6ο όροφο του σταθμού στο Νέο Φάληρο, όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, εξετάζουν πυρετωδώς λύσεις για την αντικατάσταση της εκπομπής και όπως όλα δείχνουν η πρώτη υποψηφιότητα για αντικατάσταση Ευαγγελάτου θα προέρχεται από τους συντελεστές του προγράμματος του Σαββατοκύριακου.