ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Εκεί που τους χρωστάγανε…

Aνακοίνωση συμπαράστασης της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας και της Ένωσης Τεχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας – Θράκης, στους εργαζομένους- απολυμένους των καταστημάτων Metropolis
"Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων- απολυμένων των καταστημάτων Metropolis και καταγγέλλουμε τις μεθόδους του Ανδρέα Κουρή που σκοπό έχουν να τους τρομοκρατήσουν και να συκοφαντήσουν το δίκαιο αγώνα τους για την καταβολή των μισθών και των αποζημιώσεών τους.
Το θράσος και η υποκρισία του υπόδικου Ανδρέα Κουρή δεν έχει όρια αφού, ενώ ο ίδιος συνεχίζει..
να απολαμβάνει τη δική του χλιδάτη πραγματικότητα και τα κέρδη από τις άλλες επιχειρήσεις του, ταυτόχρονα μηνύει τους εργαζόμενους, οι οποίοι και κέρδισαν αγωγή εναντίον του, και εξακολουθεί να μην καταβάλλει τους μισθούς 4,5 μηνών και τις αποζημιώσεις τους.
 Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση πως οι τακτικές των μεγαλοεπιχειρηματιών δεν θα λυγίσουν τον αγώνα των εργαζομένων, πως οι εκβιασμοί και οι απειλές δεν θα κάμψουν το φρόνημα όσων αντιστέκονται στις μνημονιακές επιταγές και  πως δεν θα καταφέρουν να ποινικοποιήσουν τους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες. Οι εργαζόμενοι δεν πετούν λευκή πετσέτα, αντίθετα συσπειρώνονται, γιγαντώνοντας τον αγώνα ενάντια  σε αυτούς που θέλουν τις εργασιακές σχέσεις απορρυθμισμένες και τους εργαζόμενους βορά στις ορέξεις των μεγαλοεπιχειρηματιών.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τον αγώνα αυτόν και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους αγωνιστές εργαζόμενους των καταστημάτων Metropolis."

**Τα γραφεία και η έδρα της ΕΤΕΡ από τούδε και στο εξής στεγάζονται στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 48Β, ΤΚ 10433, 5ος όροφος γραφείο 519 (EKA). Τηλέφωνο- Φαξ: 2107645331 και κινητό: 6932107835.