ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Εμπαίζουν τους υπαλλήλους (ΑΣΕΠ) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Kαταγγέλλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το νόμο που πέρασε το καλοκαίρι και αφορούσε τη δημόσια διοίκηση  διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους  για το σύγχρονο κράτος  που  στήνει έχοντας ως βασικά στοιχεία  τη διαφάνεια, τους...
μηχανισμούς ελέγχου, την αξιολόγηση  του  προσωπικού.  Μόνο ως εμπαιγμό μπορούν να το λάβουν οι εργαζόμενοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσληφθέντες από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.).
 Με την υπογραφή του στο νόμο που πέρασε  ο υπουργός Διοικητικής μεταρρύθμισης έθεσε..
στοιχεία αξιολόγησης του προσωπικού στο δημόσιο  τομέα αυτά που σήμερα καταστρατηγούνται και παρέχονται ερμηνείες κατά το δοκούν.
Όλα στο βωμό να μην θιγούν τα δικά τους παιδιά και οι συντεχνίες του χώρου.
 Οι εργαζόμενοι αορίστου χρόνου στη  Γ.Γ.Α.  που προέρχονται από την προκήρυξη 18641 Τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ και που οι διαδικασίες ήταν υπό τον άμεσο έλεγχο του ΑΣΕΠ είναι οι υποψήφιοι προς διαθεσιμότητα καθώς ο αριθμός  προς αποχώρηση από την υπηρεσία είναι 46 υπάλληλοι. Τους διαχώρισαν στην Κοινή Υπουργική Απόφαση την οποία συνυπέγραψε και ο κ. Μητσοτάκης  και τώρα τους αφαιρούν το πραγματικό στοιχείο πρόσληψης αυτό με διαδικασίες ΑΣΕΠ (οι μόνοι εργαζόμενοι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που πέρασαν από ανοιχτές διαδικασίες αξιολόγησης με αξιολογικά κριτήρια υπό τον  άμεσο έλεγχο του ΑΣΕΠ).
Απογοήτευση και απαξίωση διακατέχει τους εργαζόμενους παράλληλα όμως και μια ανάγκη για αντίσταση και συλλογική δράση έτσι που να γίνει εμπόδιο σε κάθε τύπου μικροκομματικά και συντεχνιακά συμφέροντα του χώρου αλλά και συνολικά στην κοινωνία.