ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠαΣοΚ εναντίον της εφημερίδας «δημοκρατία» και των χρηματοδοτών της

Βενιζέλος εναντίον Φιλιππάκη

Με ένα σκληρό όσο και ειρωνικό σχόλιο απάντησε το ΠαΣοΚ στο δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία» υπό τον τίτλο «Τα 90+1 κακουργήματα της "εγκληματικής οργάνωσης" ΠΑΣΟΚ». Η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί την εφημερίδα του Γιάννη Φιλιππάκη ότι συμπλέει πλήρως και κινείται παράλληλα με τη Χρυσή Αυγή. Mάλιστα το ΠαΣοΚ ζητά από τα αρμόδια πολιτειακά όργανα να ελέγξουν την οικονομική υπόσταση της εφημερίδας «δημοκρατία» και τις πηγές χρηματοδότησής της!
Το σχόλιο του ΠαΣοΚ που προφανώς υπαγορεύτηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος,..
Ευάγγελο Βενιζέλο, έχει ως εξής:
«Το γεγονός ότι αγνοούμε τα χυδαία, ανυπόστατα και συκοφαντικά σχόλια της εφημερίδας που φέρει δυστυχώς  τον τίτλο «Δημοκρατία» λόγω του μηδενικού της κύρους, φαίνεται ότι αποθράσυνε τους.. υπεύθυνους για την έκδοση της.
Έτσι, ενώ συνήθως επιδιώκει να εμφανίζεται ως αυθεντικός εκφραστής της δεξιάς, εφαπτόμενος με κύκλους της ΝΔ την οποία - υποτίθεται -  θέλει να προστατεύσει από τη συνεργασία με το «κακό» ΠΑΣΟΚ,  με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ομολογεί την πλήρη σύμπλευση της με την  «Χρυσή Αυγή».
Κάρφος στον οφθαλμό της ηγεσίας του ναζιστικού μορφώματος και της εν λόγω εφημερίδας είναι φυσικά  το ΠΑΣΟΚ, που πρώτο - και μόνο για μήνες ολόκληρους - έθεσε το ζήτημα που τώρα κυριαρχεί επιτέλους στο δημόσιο βίο.
Είναι όμως τώρα η στιγμή τα αρμόδια πολιτειακά όργανα να ελέγξουν η εφημερίδα αυτή που κινείται παράπλευρα με τη ΧΑ και κάνει ψευτοεισοδισμό στη ΝΔ με επιλεγμένους κάθε φόρα στόχους, ποιά οικονομική υπόσταση και τις πηγές χρηματοδότησης έχει».