ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Γιατί η Πόπη κι όχι εγώ;

Τι φοβούνται στο Star και κάνουν όλα τα χατήρια της Τσαπανίδου

Καθημερινή συνήθεια έχουν γίνει πλέον στο Star τα καρφώματα και οι ρουφιανιές. Αιτία η αντιπαλότητα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε «παλιούς» και « νέους» συντελεστές του προγράμματος του καναλιού . Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κόντρα ανάμεσα στην ομάδα της Τατιάνας Στεφανίδου και αυτή της Πόπης Τσαπανίδου που έχει να κάνει με τις υπερωρίες και τα κυριακάτικα που κάποιοι παίρνουν και κάποιοι άλλοι όχι.
Συγκεκριμένα από το επιτελείο της Πόπης Τσαπανίδου κάποιοι (αρχισυντάκτης, υπεύθυνος καλεσμένων κλπ) πληρώνονται κυριακάτικα για να προετοιμάσουν την εκπομπή της Δευτέρας. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τους συντελεστές της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου που παρά το ότι δουλεύουν Κυριακές δεν παίρνουν τα αντίστοιχα χρήματα...
Το μείζον θέμα βέβαια στο Star είναι ότι και στο επιτελείο της Τσαπανίδου επικρατεί ένταση κι..
εκνευρισμός εν όψει της πρεμιέρας  του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά την ερχόμενη Δευτέρα στον ΑΝΤ1 γι αυτό εξ άλλου δεν της χαλάνε τα χατήρια. Η  δημοσιογράφος που –μέχρι τώρα τουλάχιστον– σημειώνει αξιοπρεπή ποσοστά τηλεθέασης στη νέα της εκπομπή στο STAR, φέρεται να τρέμει τον πρωινό ανταγωνισμό και έχει κινητοποιήσει το σύστημα του καναλιού προκειμένου να την στηρίξει στη νέα «μάχη» που ξεκινάει από την άλλη εβδομάδα.
Μάλιστα, όπως γράφει το enimerosi24, με δεδομένο ότι τη «μάχη» της πρωινής ζώνης θα μονοπωλήσουν τα δυο μεγάλα κανάλια (και το Μega με τον Κωστόπουλο), μοιραία η εκπομπή της δημοσιογράφου του STAR θα υποστεί σημαντικές απώλειες, χάνοντας μεγάλο κομμάτι τηλεθεατών… Ως εκ τούτου το στοίχημα για την Πόπη Τσαπανίδου, δεν είναι η θέση που θα καταλάβει στο βάθρο, αλλά η διατήρηση των διψήφιων ποσοστών – έστω και με απώλειες, αντί της επιστροφής στα μονοψήφια!