ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΣΚΑΪ: ποιους έχει βάλει στο στόχαστρο ο Μαλέλης

Θέλει να τα αλλάξει όλα στο Φάληρο

Σε καζάνι που βράζει έχει μετατραπεί ο ΣΚΑΙ με εμφανή την απουσία στρατηγικής, στόχου και προτεραιοτήτων. Το κανάλι του Φαλήρου εσχάτως, ζει σε μια διαρκή ανακατωσούρα, έχοντας παράλληλα χάσει τη φυσιογνωμία του και φυσικά τον σκληρό πυρήνα των τηλεθεατών του, με αποτέλεσμα να υπολείπεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό, σχεδόν στο σύνολο όλων των ζωνών.
Την ίδια ώρα ο Σταμάτης Μαλέλης έχει βάλει στο στόχαστρο πολλούς δημοσιογράφους και εκπομπάρχες που βρήκε ερχόμενος στο «μαγαζί» και ενδεχομένως δεν συμμερίζονται τα σχέδιά του… Από την άλλη πλευρά και ο ίδιος δέχεται σκληρή κριτική για τις λιγοστές επιλογές του στο «χτίσιμο» του νέου προγράμματος. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Χριστίνας Λαμπίρη στη..
μεσημεριανή ζώνη που καταγράφει μονοψήφια νούμερα… Η προσπάθειά του όμως να ελέγξει το κανάλι τον έχει οδηγήσει σε ρήξη, ακόμη και με ανθρώπους που είχε εξαιρετική σχέση στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Ευαγγελάτος που αρνείται τις παρεμβάσεις του. Παράλληλα οι απαιτήσεις της Σίας Κοσιώνη να έχει αποκλειστικούς σχολιαστές και να μην τους μοιράζεται με τον Νίκο Ευαγγελάτο, έχουν οξύνει ακόμη περισσότερο τα πνεύματα και έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα. Μήλον της έριδος ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με την παρουσιάστρια να του απαγορεύει τις εμφανίσεις στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου!
Οι γνωρίζοντες όμως τα εσωτερικά του καναλιού, ισχυρίζονται ότι ο Δεκέμβριος θα είναι μήνας των μεγάλων αποφάσεων για όλους και για όλα. Μοιραία λοιπόν δεν αποκλείουν η νέα χρονιά να επιφέρει αλλαγές ακόμη και σε πρόσωπα στο πρόγραμμα! Τις περισσότερες πιθανότητες για αλλαγές συγκεντρώνουν, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, η μεσημεριανή ζώνη, αλλά και η πρωινή ενημερωτική. Ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Γιώργου Αυτιά για να αντικαταστήσει το πρωινό δίδυμο, το οποίο προορίζεται – σύμφωνα με τα ίδια σενάρια, σε άλλη ζώνη. Η εμπλοκή του Γ. Ψύλλια – κατά απαίτηση Μαλέλη, στο δελτίο της Σίας Κοσιώνη, αν δεν προωθηθούν μεγαλύτερες ανατροπές, είτε με την μετακίνηση του Νίκου Ευαγγελάτου είτε με την έλευση της Έλλης Στάη… Και τέλος η ενίσχυση της μεσημεριανής ζώνης με νέα πρόσωπα!
- από το enimerosi24