ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Σάλος με την παρέμβαση - σκάνδαλο του Μπαλτάκου

Ο εξ απορρήτων του Σαμαρά προσπαθεί να «φιμώσει» και το διαδίκτυο

Σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελλίες και η αποκάλυψη για την παρέμβαση-σκάνδαλο του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκου, με την οποία διόρισε τον γιο του μόνιμο στο Λιμενικό. Ο Μπαλτάκος κατάφερε να τοποθετήσει τον γιό του ως επιτυχόντα στον πίνακα επιτυχόντων του διαγωνισμού δόκιμων σημαιοφόρων του Λ.Σ. παρά τις αρνητικές βαθμολογήσεις του γραπτού του.
Οι σχετικές καταγγελίες αναφέρονται  στο παρασκήνιο δύο δικαστικών αποφάσεων, αλλά και την περίεργη αλλαγή στην βαθμολογία του υιού Μπαλτάκου.
Την ίδια στιγμή, όπως λένε οι πληροφορίες ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, ΤάκηςΜπαλτάκος, προσπαθεί ήδη να παρέμβει στους διαχειριστές ειδησεογραφικών sites και μπλογκ ώστε να μην..
υπάρξει αναπαραγωγή του ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά που αποκάλυψε το θέμα...
Ο ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος, δεν εμφανίστηκε ούτε στη Βουλή, ούτε υπήρξε προς το παρόν κάποια αντίδραση του. Ίδια τακτική και από το Μέγαρο Μαξίμου, που δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε κάποια κίνηση, αν και το ρεπορτάζ είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό...