ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο ψιλικατζής...

Στη δημιουργία σελίδας στο Facebook προχώρησε η ομάδα σύνταξης της ιστορικής αθλητικής εφημερίδας "Φίλαθλος" και προαναγγέλλει την επανακυκλοφορία της εφημερίδας με την παρακάτω ανάρτηση:
...Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!! ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...
Διευθυντής της εφημερίδας θα είναι ο Βαγγέλης Μπάρλας, ενώ στην περίπου 20μελή ομάδα θα συμμετέχουν παλιοί εργαζόμενοι που προφανώς ήρθαν σε συμφωνία να εξασφαλίσουν την εργασία τους και να ξεχάσουν τα δεδουλευμένα τους από τα τέλη του 2011 που σταμάτησε να κυκλοφορεί η εφημερίδα.
Ο Γιώργος Κουρής προσανατολίζεται να εφαρμόσει την ίδια πατέντα για την αποφυγή εξόφλησης των δεδουλευμένων όπως και στην περίπτωση της εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει στις..
4 Νοεμβρίου, θα στοιχίζει 50 λεπτά, θα φέρει τον τίτλο Kontra News, η συντακτική ομάδα θα αποτελείται από μέλη του τηλεοπτικού σταθμού και φυσικά δεν θα φέρει τον τίτλο ΑΥΡΙΑΝΗ για...ευνόητους λόγους. Για το λόγο εξάλλου αυτό έχει συσταθεί νέα εταιρία για την κυκλοφορία του "Φίλαθλου της νέας εποχής" στη θέση της παλιάς. Φυσικά όλα αυτά και με την πλήρη ανοχή της ΕΣΗΕΑ, που σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις "σφυρίζει αδιάφορα" !
Ελπίδες όλων είναι να επιτύχει η εκδοτική προσπάθεια και αυτή τη φορά ο Γιώργος Κουρής να κάνει το αυτονόητο. Δηλαδή...να πληρώνει τους εργαζόμενους του !
Κλείνοντας να εκφράσω μια απορία, εάν αύριο ανοίξω κατάστημα ψιλικών  με το διακριτικό τίτλο "Ο Παναγής" και προλάμβανα 2 υπάλληλους, εάν σταματούσα για μόλις καναδύο χρόνια να τους πληρώνω και λόγω των φεσιών σε υπαλλήλους, ασφαλιστικά ταμεία και προμηθευτές αναγκαζόμουν να κατεβάσω προσωρινά ρολά...θα έδειχνε άραγε η πολιτεία την ίδια ανοχή και θα μου επέτρεπε να ξανανοίξω το μαγαζί μου, χωρίς να πληρώσω τους υπαλλήλους και τους πιστωτές μου απλά μετατρέποντας τον τίτλο του μαγαζιού μου, από "ψιλικά ο Παναγής" σε..."ψιλικά: Μην τον είδατε τον Παναγή";
Υ.Γ: Ο παραλληλισμός του Γιώργου Κουρή με ψιλικατζή είναι τυχαίος και ουδεμία σχέση έχει με το ευγενές αυτό επάγγελμα, αφού εάν δεν πληρώσει οποιοσδήποτε ψιλικατζής τις υποχρεώσεις του θα μπει φυλακή...σε αντίθεση με τον Γιώργο Κουρή !
- pressarismenos