ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ο κρυφός θαυμαστής της Μαρίας Αντωνιάδου

Οταν ο γνωστός Γιώργος Μουρούτης της ΝΔ εύχεται καλή θητεία στη νέα πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ και συγχαίρει με όλη του την καρδιά την Μαρία Αντωνιάδου τότε κάτι δεν πάει καλά... Κι αυτό γιατί ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Σαμαρά, που έγινε γνωστός για τις «μονταζιέρες» και την παιδαριώδη προπαγάνδα της Ομάδας Αλήθειας της ΝΔ, δοξάστηκε για τις προκλητικές και απαξιωτικές δηλώσεις του εναντίον πάρα πολλών δημοσιογράφων (και του πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμη).
Ο κρυφός θαυμαστής της Μαρίας Αντωνιάδου αποθεώθηκε από τους σκληροπυρηνικούς της ΝΔ πέρυσι το καλοκαίρι μετά την επίθεση του κατά των δημοσιογράφων της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ, Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη («ροζ παπαγαλάκια» κλπ).
Τότε ο Μουρούτης είχε αμφισβητήσει την δημοσιογραφική επάρκεια και το ήθος των δύο δημοσιογράφων ενώ είχε καταφερθεί τουλάχιστον με άκομψο τρόπο κατά της νεοεκλεγείσας..
Γενικής Γραμματέως της ΕΣΗΕΑ. Η Κατσίμη τότε είχε κάνει λόγο για λογοκρισία και ωμές παρεμβάσεις Μουρούτη στην ΕΡΤ.
Τώρα ο Γ. Μουρούτης δίνει συγχαρητήρια -μέσω  facebook- στην Αντωνιάδου για την εκλογή της, μη παραλείποντας να επιτεθεί και κατά "των «δημοκρατών» της αριστερής δημοσιογραφίας". Διαβάστε και αναλογιστείτε τι μπορεί να συζητούσαν και ακόμη χειρότερα τι μπορεί από δω και μπρος να συζητάνε η Μαρία Αντωνιάδου και ο κολλητός της Γιώργος Μουρούτης. Ο οποίος Μουρούτης δεν διστάζει να εκθέσει «μία αυτοδημιούργητη, άξια, έντιμη και ικανή δημοσιογράφο» όπως είναι η νέα πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.
Aκολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης του Μουρούτη στο facebook:
“Συγχαρητήρια και καλή θητεία στην Μαρία Αντωνιάδου για την ανάληψη των καθηκόντων της ως Προέδρου της ΕΣΗΕΑ.
ΥΓ. Την προηγούμενη φορά που την συνεχάρην δημοσίως, η Μαρία καταγγέλθηκε δημοσίως (όπως και εγώ) με σφοδρότητα από τους “δημοκράτες” της Αριστερής δημοσιογραφίας. Δυστυχώς, φαίνεται ότι για ορισμένους, τα συγχαρητήρια γίνονται αποδεκτά, μόνον αν έχουν αριστερό πρόσημο…
Αδιαφορώντας για τον νέο γύρο ύβρεων που θα ακολουθήσει, συγχαίρω και πάλι, με όλη μου την καρδιά, τη Μαρία Αντωνιάδου, μία αυτοδημιούργητη, άξια, έντιμη και ικανή δημοσιογράφο για την επιτυχία της.
Είμαι βέβαιος ότι θα κάνει το καλύτερο για τον κλάδο της…”