ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο 14χρονος Αυστραλός που τρελαίνει την Apple

Πως χαλάει τις «φιέστες» με τις επίσημες παρουσιάσεις της εταιρείας

Με τα νεύρα της Apple  παίζει ο 14χρονος Αυστραλός Σόνι Ντίξον που έχει δημιουργήσει στο ίντερνετ σελίδα, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες από προϊόντα της αμερικάνικης εταιρείας τα οποία δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμη στο κοινό.
Ο 14χρονος που τον Αύγουστο είχε δημοσιοποιήσει υλικό για το σαμπανιζέ χρώμα του νέου iPhone, αυτή τη φορά έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το αναμενόμενο scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα έχει το τελευταίο μοντέλο iPhone. Κι αυτό το έκανε λίγο πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.
 Ο νεαρός Αυστραλός υποστηρίζει πως έχει «άκρες» στην Κίνα, που αγοράζουν πρωτότυπα μέρη..των «έξυπνων κινητών» από εργάτες των εργοστασίων κατασκευής τους και στη συνέχεια του στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο, για να τα δημοσιεύσει.
Πάντως, ο μικρός λέει πως αν η εταιρεία του ζητήσει θα σταματήσει να... χαλάει τις επίσημες παρουσιάσεις της. «Δεν θέλω να τους εκνευρίσω. Συνεχίζω να αγοράζω τα προϊόντα τους», λέει χαρακτηριστικά.