ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Oι offshore του Βαρδινογιάννη και τα «καρφώματα» Μπόμπολα - Ψυχάρη

Προς μετωπική σύγκρουση οι μιντιάρχες που αλληλοκατηγορούνται για διαπλοκή

Σαν δυο λιοντάρια έτοιμα να φαγωθούν, παρομοιάζουν οι γνωρίζοντες τους εκδότες του μεγάλου καναλιού, λίγες μόλις ημέρες μετά την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ που όρισε νέο ΔΣ.
Η απόφαση της πλευράς Βαρδινογιάννη να προχωρήσει όπως όλα δείχνουν στην αλλαγή του προφίλ του STAR και τη μετατροπή του, από αμιγώς ψυχαγωγικό κανάλι σε ενημερωτικό… έχει εξοργίσει τους άλλους δυο μετόχους, Μπόμπολα και Ψυχάρη, οι οποίοι προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους ακόμη και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά!
Προς αυτή την κατεύθυνση οι εκδότες του ΔΟΛ και του ΠΗΓΑΣΟΥ ασκούν την επιρροή τους, κυρίως προς την κυβέρνηση, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα αρνητικό κλίμα για τις offshore, θεωρώντας..
ότι έτσι θα πλήξουν την πλευρά Βαρδινογιάννη που συμμετέχει, στα δυο κανάλια με υπεράκτιες εταιρίες. Παράλληλα μέσω πιέσεων που ασκούν σε μέλη της κυβερνητικής πλειοψηφίας ζητούν την προώθηση ενός νέου νομικού πλαισίου για τα ΜΜΕ που θα αποκλείει την ταυτόχρονη συμμετοχή σε διαφορετικά Μέσα Ενημέρωσης!
Φυσικά και η πλευρά Βαρδινογιάννη που είναι έτοιμη να δείξει τα δόντια της… με κάθε ευκαιρία «καρφώνει» τους αντιπάλους της μιλώντας για διαπλοκή και συμφέροντα!
«Όποιος κάνει πρώτος το βήμα και επιτεθεί, ο πόλεμος θα είναι αδυσώπητος» λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στα δυο «στρατόπεδα», για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι «η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη μεταξύ MEGA και STAR» χωρίς να μπορούν φυσικά να προσδιορίσουν τις συνέπειες και τις ζημιές από μια τέτοια σύρραξη!
- πηγή: enimerosi24