ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τα βρόντηξε ο Μαλέλης μετά το άδειασμα του από τους Βαρδινογιάννηδες

Πάει στον ΣΚΑΪ και παίρνει μαζί και τη δημοσιογραφική του σχολή

Οχι που δεν θα έφευγε ο Σταμάτης Μαλέλης από το STAR μετά  το «άδειασμά» του από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Θυμίζουμε ότι ο Μαλέλης υποβαθμίστηκε και «εξορίστηκε» σε ένα μικρότερο γραφείο στον δεύτερο όροφο του κτιρίου του Star, παραχωρώντας (οχι οικειοθελώς) το πολυτελές και τεράστιο γραφείο, που είχε στον πρώτο όροφο, στο νέο διευθυντή και διάδοχό του, Κωστή Τσιακανίκα.
Το κανάλι της Κηφισιάς έβγαλε και ανακοίνωση στην οποία -με μια δόση ειρωνίας- του εύχεται ό,τι καλύτερο στους νέους του προσανατολισμούς. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Star – Νέα Τηλεόραση Α.Ε. ανακοινώνει ότι μετά από κοινή απόφαση,  ολοκληρώνεται σήμερα η συνεργασία του.. με τον κ. Σταμάτη Μαλέλη. Η εταιρία ευχαριστεί τον κ. Μαλέλη για την πολυετή προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο στους νέους του προσανατολισμούς».
 Σύμφωνα με πληροφορίες του διαδικτύου ο Σταμάτης Μαλέλης κατηφορίζει προς Φάληρο και έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Αλαφούζο για να αναλάβει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων και προγράμματος του ΣΚΑΙ. Στο Φάληρο, θα μεταφερθούν και οι εγκαταστάσεις της σχολής «New Media Studies». Ο Μαλέλης θα έχει πλήρη έλεγχο της δημοσιογραφικής του σχολής καθώς όπως όλα δείχνουν απέκτησε και το πακέτο του 50% που κατείχε το Star Channel.