ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ συμμετέχουν στην απεργία της Τρίτης

Oλοι οι εργαζόμενοι στα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, δημόσια και ιδιωτικά, θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, για την Τρίτη 16 Ιουλίου, με 4ωρη στάση εργασίας την ίδια μέρα, από τις 10:00 έως τις 14:00, σε όλη τη χώρα. Αυτό αποφάσισαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού  Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ). Από την 4ωρη στάση εργασίας εξαιρούνται οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί για την κάλυψη των απεργιακών..
κινητοποιήσεων και οι ηρωικά αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ.
Οι τρεις Ομοσπονδίες καλούν όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11:30 πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος και σε όλες τις άλλες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Καλούν επίσης όλα τα ενημερωτικά Μέσα να προβάλουν τους απεργιακούς αγώνες των εργαζομένων, όπως οφείλουν με βάση τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.