ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΕΡΤ: ο θάνατός σου η ζωή μου

Αφού δεν έπεσε η κυβέρνηση και δεν προβλέπεται να πέφτει τους αμέσως επόμενους μήνες, λογικό είναι να περνάει απ' το μυαλό κάποιων το ντιλάρισμα. Σου λένε «θα περάσει το νομοσχέδιο, θα έρθουν στη Βουλή και οι τροπολογίες, θα παρθούν αποφάσεις θέλοντας και μη». Και όσο να 'ναι έχουν δίκιο, ακόμη και σε αυτό το σκορποχώρι που λέγεται κυβέρνηση μερικά πράγματα προχωράνε.
Εστω και για τα μάτια της τρόικας.
Ηδη λοιπόν στο Ραδιομέγαρο ακούγονται πολλά και διάφορα για κόσμο που διαπραγματεύεται πίσω από τις πλάτες των υπολοίπων, για κατηγορίες εργαζομένων που ζητούν να θυσιαστούν άλλες κατηγορίες εργαζομένων μπας και τη βγάλουν καθαρή, για πρόσωπα που έχουν ήδη κατοχυρώσει θέσεις στο νέο φορέα και λειτουργούν..
διαλυτικά και ύποπτα, για πολλά και διάφορα. Πλέον, είναι ορατό το πρώτο ρήγμα ανάμεσα στους δημοσιογράφους και στην ΠΟΣΠΕΡΤ, που δείχνουν να κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις με διαφορετική φιλοσοφία πλεύσης.
Μην ξεχνάμε ότι οι πρώτοι στην αναλυτική ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο έως και για εθελουσία έξοδο, ενώ η ΠΟΣΠΕΡΤ ακολουθεί τη γνώριμη τακτική «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά». Εχει σημασία και ποιος συνεννοείται με ποιον και ποιος επίσης εκπροσωπεί ποιον -κρατήστε το αυτό το τελευταίο για μελλοντική χρήση.
Χρ. Ξανθάκης / Κ.Ε.