ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ολοι οι άνθρωποι του προέδρου

Με απειλές και υποσχέσεις έχουν βγει στη γύρα οι άνθρωποι του εκκαθαριστή Γκίκα Μάναλη, ζητώντας από εταιρείες παραγωγής που είχαν συμβόλαια με την ΕΡΤ, να παραδώσουν εκπομπές στο υπουργείο Οικονομικών, για να μπορέσει να φτιάξει πρόγραμμα η ΔΤ.
«Βοηθήστε μας και εμείς είμαστε εδώ» είναι η κλασική ατάκα και όπως φαίνεται κάποιοι είναι έτοιμοι να τσιμπήσουν, παρανομώντας στην ουσία, αφού ακόμα εταιρεία ΔΤ δεν υφίσταται πουθενά.
Γιατί δεν πάει ο εκκαθαριστής να ζητήσει τις κασέτες από το αρχείο της.. ΕΡΤ, όπου και φυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού;
 ** Ενας από τους πρωταγωνιστές της σημερινής μεταβατικής δημόσιας τηλεόρασης που εκπέμπει  από την αίθουσα συνεδριάσεων της ΓΓ Τύπου στη Νέα Σμύρνη, είναι ο..
παραγωγός Μανώλης Τσακίρης που εργαζόταν στην ΕΡΤ ως ΠΕΘ με 3.500 € το μήνα. Αυτός μεταξύ άλλων συνοδεύει τον πρωθυπουργό στα ταξίδια του στο εξωτερικό (δείτε  τις δημοσιεύσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ). Υπάρχει άραγε  σχέση του Μανώλη Τσακίρη με τον ΤΣΑΚΙΡΗΣ  ΕΜΜ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ (TSAKIRIS CONGRESS SUPPORT)», που ανέλαβε αρχές Ιουλίου να διαμορφώσει την αίθουσα συνεδρίων της ΓΓΤ απ΄όπου εκπέμπει η Δημόσια Τηλεόραση;