ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Οι νέες διαρροές για επενδυτή στον ΔΟΛ και ο κρυφός άσος του Ψυχάρη

Η εξουσιοδότηση...
Ανακοινώθηκε ήδη ότι την Πέμπτη, 25 Ιουλίου θα είναι η τελευταία ημέρα που στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών θα υπάρχει η μετοχή του ΔΟΛ. Για τη συνέχεια στο μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα της χώρας κανείς δεν γνωρίζει τίποτε πέραν του Σταύρου Ψυχάρη, του Ν. Πεφάνη και πιθανώς του Γ. Μάνου που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν και δεν έχει ενεργό εμπλοκή στον ΔΟΛ παρά μόνο ως μέλος του ΔΣ, εντούτοις είναι γνώστης της κατάστασης και των εξελίξεων στον οργανισμό.
Η διοίκηση διαρρέει στα διευθυντικά στελέχη του οργανισμού σενάριο για συμφωνία που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης με επενδυτή, η οποία συμφωνία συνδέεται με την έξοδο από το..
ΧΑΑ και αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές Φθινοπώρου. Με τη σειρά τους τα στελέχη διαρρέουν τις εν λόγω πληροφορίες προς τα κάτω για να δημιουργείται κλίμα αισιοδοξίας στο προσωπικό!  Άλλοι πάλι λένε ότι, είτε με επενδυτή είτε χωρίς, το «κούρεμα» σε δραστηριότητες, προσωπικό και μισθούς είναι αναπόφευκτο. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που ευελπιστούν ότι ο Σταύρος Ψυχάρης θα βγάλει όπως αρκετές φορές στο παρελθόν, κάποιον άσο από το μανίκι την τελευταία στιγμή και αν δεν σώσει την παρτίδα, τουλάχιστον θα κερδίσει λίγο χρόνο ακόμη!
-πηγή: enimerosi24 - εικονογράφηση: zoornalistas