ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Απόλυση γιατρού στον ΕΔΟΕΑΠ για ζημία στο ταμείο

Χωρίς περικοπές σε μισθούς και παροχές εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2013 από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Τα μέλη του, με εξαίρεση τη λευκή ψήφο του γενικού γραμματέα, απέρριψαν τις σκέψεις για περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και τις παροχές προς τους ασφαλισμένους ενώ ξεκινάει επαναδιαπραγμάτευση με όλα τα ιδιωτικά θεραπευτήρια.
Η είδηση βέβαια είναι πως το ΔΣ έλαβε απόφαση για την απόλυση μιας γιατρού από το οδοντοτριατικό τμήμα.
Μετά από συγκεκριμένη επώνυμη καταγγελία ασφαλισμένου έγινε έρευνα και διαπιστώθηκε το αληθές της καταγγελίας. Η έρευνα έγινε από το ΤΥΠ, την πρόεδο του Πόπη Χριστουδουλίδου και το μέλος του ΤΥΠ Γιάννη Αγγέλη. Μετά την παρουσίαση των στοιχείων το ΔΣ αποφάσισε να καταγγείλλει τη σύμβαση της γιατρού. Η Πόπη Χριστουδουλίδου δήλωσε πως τα μέλη του ΔΣ δεν..
θα καλύψουν κανέναν από όσους ζημιώνουν το ταμείο και δεν θα ανεχθεί το ΔΣ τη λειτουργία "παραμάγαζων" εντός του Οργανισμού. Η έρευνα για όλα τα θέματα του ΕΔΟΕΑΠ θα συνεχιστεί.
Στο μεταξύ στις 13 Ιουνίου πραγματοποιείται η γενική συνέλευση του ασφαλιστικού ταμείου και η έγκριση του προϋπολογισμού ήταν ένα βήμα για αυτήν με θέματα:
1. Ανακοινώσεις της Διοίκησης
2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική χρήση έτους 2012
4. Έγκριση των πεπραγμένων του Δ.Σ.
5. Έγκριση Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως 2012
6. Έγκριση Προϋπολογισμού χρήσεως 2013
- από το greektv