ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Στις υπηρεσίες του Αλαφούζου (ξανά) η Πόπη Διαμαντάκου

Μετά από περίπου 13 χρόνια η Πόπη Διαμαντάκου επέστρεψε στην “Καθημερινή”. Είχε προηγηθεί ένα δύσκολο “διαζύγιο” με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τα σχέδια του Σωκράτη Κόκκκαλη περί Flash TV, η αποχώρηση της δημοσιογράφου από την εφημερίδα, και η συνεργασία της, για πολλά χρόνια, με την εφημερίδα «Τα Νέα». Η Διαμαντάκου αποχώρησε από τον ΔΟΛ -μαζί με άλλους καταξιωμένους συντάκτες- όταν μπήκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα «διώξτε τους συνταξιούχους»...

- ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» Την 1η Απριλίου ξεκινάει το νέο πρόγραμμα του σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ Στο Κόκκινο. Νέα πρόσωπα είναι ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος και κατέχει πλέον τη θέση του διευθυντή (αν και δεν έχει συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο για να εγκρίνει -έστω και τυπικά-..
την τοποθέτηση), o Άρης Χατζηστεφάνου, ο συγγραφέας Βαγγέλης Ραπτόπουλος και o παρουσιαστής Ηλίας Μαμαλάκης.

- ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο Β. ΒΕΡΓΗΣ Εκτός του συγκροτήματος Μπόμπολα βρεθηκε ο διευθυντής του “Goal News”,  Βασίλης Βέργης, αρνούμενος να υπογράψει νέα μείωση των αποδοχών του κατά 30%.

- ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Σφόδρα ενοχλημένη από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι η διοίκηση και η κυβέρνηση. Ειδικά η τελευταία δεν μπορεί να αντιδράσει με τον συνηθισμένο επιθετικό ή κατασταλτικό της τρόπο αφού υπέρ των απεργιακών κινητοποιήσεων διακρίνονται αυτή τη φορά και οι δημοσιογράφοι που πρόσκεινται στη Ν.Δ.

- NΕΥΡΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΣΑ Μια από τις πιο πετυχημένες φάρσες της ραδιοφωνικής “Ελληνοφρένειας” την περασμένη Τετάρτη, αυτή των τηλεφωνημάτων του Μίλτου Τερερέ σε Κύπριους βουλευτές δημιούργησε πανικό στην ελληνική κυβέρνηση. Από τα τηλεφωνήματα προέκυπτε η διαφορετική, αξιοπρεπής στάση Κυπρίων βουλευτών στις απαιτήσεις τηςτρόϊκας και η σύγκριση με τους Έλληνες πολιτικούς ήταν αναπόφευκτη.

- Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Εμπάργκο, σε Γερμανικά, Αυστριακά, Ολλανδικά και Φιλανδικά προϊόντα προτείνει ο Γιώργος Τράγκας από τη συχνότητα του Real FM. Το προηγούμενο εμπάργκο που είχε ξεκινήσει ο εκδότης- δημοσιογράφος ήταν από τη συχνότητα του Σκάι 100.4, σε βάρος των Ολλανδικών προϊόντων, για το όνομα της FYROM, όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.

- ΣΤΟ ΕΣΡ Ο 902 TV Το ζήτημα της εκπομπής του 902 TV έρχεται σήμερα στο ΕΣΡ. Οι εκπρόσωποι του σταθμού του ΚΚΕ καλούνται σήμερα στη Ραδιοτηλεοπτική Αρχή για να παράσχουν διευκρινίσεις, σχετικά, με τον «έλεγχο βιωσιμότητας του τηλεοπτικού σταθμού» και με την «εύλογη, ή μη διακοπή και επανάληψη της λειτουργίας του. Θυμίζουμε πως αρχικά το ΚΚΕ αποφάσισε και ανακοίνωσε τη διακοπή του 902 TV και την αντικατάστασή από το www.902.gr στη συνέχεια όμως επικράτησαν δεύτερες σκέψεις και ο σταθμός ετέθη εκ νέου σε λειτουργία.
- πηγή: typologies