ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Τι γύρευε ο Φώτης Μπόμπολας (εν μέσω κινητοποιήσεων) στον ΔΟΛ;

Την ώρα που οι πρώτοι από τους συγκεντρωθέντες, ενάντια στις εκδικητικές απολύσεις στον ΔΟΛ, έστηναν τα πανό, ο εκδότης του Πήγασου Φώτης Μπόμπολας διέσχιζε το κατώφλι της Μιχαλακοπούλου 80. Και όπως είπε κάποιος, μάλλον ανέβηκε στον 5ο όροφο για να συζητήσει και να μετρηθεί με τον Σταύρο Ψυχάρη σχετικά με το ποιος τα καταφέρνει καλύτερα με τις απολύσεις... Την ίδια ώρα έγινε κι ένα ψιλοτραβολόγημα συνδικαλιστή με την αστυνομία, επειδή τους φωτογράφισε την κλούβα, αλλά έληξε γρήγορα.
Tην ώρα που Μπόμπολας - Ψυχάρης συζητούσαν (ό,τι συζητούσαν) παρουσία και του..
Βαγγέλη Μαρτιγόπουλου, δεκάδες συμπαραστάτες από χώρους εκτός των ΜΜΕ (αλλά και εργαζόμενοι σε αυτά, που η βάρδιά τους το επέτρεπε) βρέθηκαν έξω από το ΔΟΛ το απόγευμα της Τρίτης για να απαιτήσουν την ανάκληση των εκδικητικών απολύσεων της Γιάννας Σακελαρίου και της Στέλλας Μαλθακού. Συνδικαλιστές από τη διοίκηση του ΕΚΑ, από το ΔΣ της Ιντρακόμ, από την ΕΜΔΥΔΑΣ, καθώς και από άλλους χώρους, δημοτικοί σύμβουλοι (Π. Κωνσταντίνου Δήμος Αθηναίων, Κ.Πατρικίου, Δήμος Πετρούπολης), κλπ συμμετείχαν για δύο ώρες στη συγκέντρωση, όπου συνεχώς διαβάζονταν κείμενα και ανακοινώσεις για ενημέρωση των διερχομένων. Σίγουρο είναι ότι μέσα σε αυτά θα υπάρχει και η δικαστική αντιπαράθεση.
-πηγή: financialcrimes / zoornalistas