ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί ρε Προκόπη;


Τις καταγγελίες και τις αντιδράσεις για την εμπλοκή του Ευ. Μειμαράκη σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ακολούθησε η πλήρης ισοπέδωση των πάντων με ύβρεις και απαράδεκτα σεξουαλικά υπονοούμενα. Και εξηγούμεθα:
Ο μεν Νίκος Χατζηνικολάου συνέστησε στον Πρόεδρο της Βουλής «όταν βγάλει το παντελόνι να πηγαίνει τοίχο τοίχο…» ο δε Μειμαράκης τα έβαλε με τον Προκόπη Παυλόπουλο γιατί, λέει, βγήκε στην εκπομπή του Χατζηνικολάου και «έγλειφε» τον δημοσιογράφο.
Σύμφωνα μάλιστα με αρκετούς βουλευτές που ήταν παρόντες στην στιχομυθία, ο πρόεδρος της Βουλής ξεπέρασε τα όρια λέγοντας στον Παυλόπουλο:
«Γιατί ρε Προκόπη πήγες στον Χατζηνικολάου σήμερα; Σε άκουσα το πρωί που βγήκες στον Χατζηνικολάου να του γλύψεις τον π... . Έλα να γλείψεις τον δικό μου, είναι καλύτερος».
Η παραπάνω ατάκα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και δεν είναι πλάκα καθώς έχει μεταδοθεί από..
τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και την έχουν όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά σάιτ και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις όλων των εφημερίδων.
Σύμφωνα όμως με το σάιτ του Χατζηνικολάου, Real.gr η στιχομυθία μεταξύ Μειμαράκη – Παυλοπουλου ήταν η εξής:
- Γιατί ρε Προκόπη πήγες και έγλειφες τον Χατζηνικολάου σήμερα;
- Πώς κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου;
- Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για τον εκρηκτικό χαρακτήρα μου;
- Και από αυτό που είπα για το εκρηκτικό του χαρακτήρα σου, κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου;
- Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου
- Εγώ δεν γλείφω κανέναν και δεν με αφορά…

Κατόπιν όλων τούτων το προεδρείο της Βουλής αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:... «Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τον δήθεν μεταξύ τους διάλογο που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο».